Torsdag och ledighet

Ja i måndags då jobbade jag kväll och efter det for ja till Emil där min älskling var och skulle bara ta en kall blev 6 tror ja. :p For hem och la oss efter det och myste bara.

Tisdag jobbade kväll här med. På morgonen var ja som sagt in till stan och fixade nya pringar, fattade inte ens hälften av va barnmorskan sa.. :S haha. men men sen jobbet och sen hem och myste med bebbi! :)

Onsdag: Jobbade 7-15 och efter det jäkta hem och gjorde i ordning några mackor åt bebbi och mej och sen for ja och köpte en vovve säng och sen hämtade jag upp Sanna och sen Älskling. Vi begav oss då upp emot östersund och skulle kolla på en vovve som fick följa med oss hem :)

Jag och vovven har varit vaken lite titt som tätt i natt :( Men annars är hon hur gullig som hellst, ville ju busa och kissa lite i natt innan vi skulle sova lite till och sen busa igen medans husse bara låg och sov :p

Imorse så klev vi upp klockan 9-10 nån gång tror jag. Sen så gick vi ut och var ute en stund sen for vi till Sandra och Robin och hälsade på te på gräset och sen handlade vi lite hundmat :) Sen kom älskling hem på lunchen och då var Alice helt död och vägrade typ kolla på oss, hon blev helt utmattad av att åka bil :p

Nu äre full fart frammåt och en en vila i tre minuter sen full fart :)

Ikväll så vet ja inte vare blir inte gatufesten iaf! Det suger röv!


Sandra<3Stefan!

Lite bilder på Alice


då vi hämtade henne, här i stefans famn :)


Snyggate sov ställningen hemma i Maland :)


Hemma i Maland på gräset :)

Lite andra bilder


Kommentarer

Här kan du kommentera:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0