Migrän

igår var jag och pratkisera på jobbet, känns sjukt konstigt att praktisera där man jobbar :p

Efter det åkte jag till bebbis jobb och satt där, fick världens migrän där.. Sofia kom och höll mej sällskap :) , sen skjutsade hon hem mej för jag kände att jag inte kunde köra bil.

Älskling kom hem efter en stund, då hjälpte han mej att duscha, kunde knappt stå upp och såg ingenting på ena ögat, bara massa "prickar" också domna ena handen och läpparna bort.. :s Efter duschen hoppa vi i säng och somna bums. Sov från 22 till 11 jävligt skönt. Men huvudverken sitter fortfarande i. :( Men hoppas det går över.

Idag har jag varit och pussat på älskling på luchen och sen vart på banken och nu ska jag göra mej i ordning.

Alice har äntligen kommit hem också :) Min lilla pudding ;) saknat henne så nu ligger vi i soffan och snusar på varandra :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, lär väl åka lite bil om mitt huvud vill vill säga..

Sandra<3Stefan

I dont wanna wake up..

I can never forget, so don't remind me of it forever..

All the memories are getting colder..

Don't wanna look cause I know how it ends..

It's last call, last song, last dance..

I know I've gotta let you go..

Piss

Orkar inte, vill inte! Ge mej tid och plats! Ge mej en miljon så skulle jag vara nöjd! Vill inte! Orkar inte! Sluta befinn dej i mina drömmar!

Nu så

Nu har jag diskat det mesta, är två kastruller kvar men det får bebbi göra ikväll :)

Sen har jag bytt om och tagit på mej jenas, linne, och en konstig tröja ovan på det :P haha. jag vet inte hur jag ska förklara hur den ser ut så, det får bli en konstig tröja :p hehe.

Nu ska jag ge Alice mat och sen packa ner mat åt henne och sen ska vi åka mot Bebbis jobb :) Vill inte vara i från han ikväll :( vill ju vänta in tolv slaget med honom så jag kan hoppa på han och gratta honom med min lilla present ;) hehe.

Nä nu blire tv typ en kvart.


Sandra<3Stefan

skit!

Hatar min dammsugare! den vill inte funka och jag är inte klar! :( Får väl sopa resten då om inte bebbi kan få till den. Låter skit mesigt men jag bytte påse och damsugade ett tag till sen tyckte jag inte att den sög nått så jag öppna luckan och gjorde rent filtret och nu får jag inte igen luck jäveln! Så den blåser ingen luft in bara ut! Jävla skit!!

Men men jag kan ju som sagt ta tag i disken.. Men det är så jävla tråkigt att diska! :( Men jag måste ju göra det så lika bra att börja.. :(

jag vill ha en diskmaskin och en tvättmaskin och en hustant då jag fyller år kan jag få det?! Snälla!

Idag så ska Alice sova borta igen, och på lördag :( Hon ska vara hos fredde och hanna tills på söndag. Sen kommer hon hem igen :)

Förut var jag och handlade solrosfrön, dricka åt mamma :) Sen handlade jag en lite lite present till bebbi också :) hihi, han kommer bli såå överaskad ;D

Nä nu blire disken sen får jag nog fixa mej innna jag åker och hämtar bebbi, för vi ska till sunnås klockan 4 och halv 7 ska jag vara i stan med mamma, moster och nån till. och det tar ju en 45-60 minuter dit upp och sen ska man ner igen :p

ajja.

Sandra älskar sin Stefan

morrn morrn

Inatt kom bebbi och la sig i sängen med mej, man han var inge mysig han ville att jag skulle killa ryggen.. :( jag som hade hoppats att han skulle krypa ner och hålla om mej och pussa på mej. Men man kan ju inte få allt.. ;p

alice väckte mej halv 9 imorse så gick ut med henne då och kissade sen hoppa jag ner i sängen igen och sen väckte hon mej igen runt kvart i tio, vi klev upp och gick våran lilla morgon sväng. Nu springer hon runt och äter på exakt allt hon kan hitta, jag blir galen på henne! Men ska ju som sagt städa resten idag så då kommer hon inte hitta nått :p hehe

Idag äre som sagt
* Städning
* Diskning
* Ringa csn
* Åka till timrå
* Fixa hatt hylla

Sen ikväll äre det Ladies night med mamma, moster, nån till :p
Vi ska gå och äta på blå huset innan vi åker dit ut :)

Tänkte ladda upp lite bilder :)



Första bilden är på bilen igår :)
Andra och tredje är nu på min och Alice morgon runda :)

Sandra<3Stefan


Kvälls bloggning

Ja idag har jag städat och donat, sen for jag bort till bebbi för att vi skulle tvätta bilen, det slutade med att jag fick den lackförseglad av älskling! <3 Älskar dej!

Nu ser man sig själv lika bra i bilen som i en spegel :D hihi. bild kommer imorgon :)

Sofia bjöd oss på kina idag :) tack så mycket! <3

Vi kom hem runt kvart i 8 då kollade vi på det lilla som var kvar av PH och sen VD och sen lyxfällan. Fy fan vilken tjej. Älskling han ligger i soffan bredvid mej och sover sen klockan 8. men han har jobbat hårt idag så jag ska inte skälla på honom. Sen slipper jag ju killa ryggen så han somnar ;) hehe.

Nu ska jag kolla klart på CSI sen hoppa ner ensam i sängen, bebbi kommer väl då han inser att jag inte är kvar i soffan längre. min sötnos!

SandraÄlskarStefan



Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, du är den bästa! Ingen har gjort mej lyckligare än vad du gör!
JAG ÄLSKAR DEJ STEFAN HÖGBERG! <3


Fint fint

Nu har jag plockat undan lite saker och dammtorkat och städat hela badrummet.. jobbigt.

Det enda som är kvar nu är att diska och damsuga och torka golven. Men det kan vi göra på imorgon för nu blev jag tröttis. :p

Förut så kom sofia och hämtade mej, då for vi till Stefan och bytta till vinter däck på hennes bil :) Och tur var det för hon skickade en bild förut där det var snö!! Jag vill också ha snö!

Sen for jag hem och började städa. Har massa kläder som måste vikas också men det ska jag och älskling hjälpas åt med sen :)

Ska åka och hämta honom sen också, skulle kanske lägga om däck på hans mammas bil också.

Sen skulle Sofia bjuda oss på middag idag :) Undra vad det blir ;p

Jag är så sugen på att gå på bio men det kommer inte hända på ett bra tag nu. :(

Ajja nu sak jag ta och kolla på en vinter bil till bebbi :)

Sandra<3Stefan

bidioejahnsvsklsafv

Kvart över 9 ringde pappa och väckte mej och sa att han kom med Alice, hatar då han ringer tidigt!

Så nu ligger alice och jag och halv sover i soffan och gör ingenting. Har inga pengar på mobilen heller så jag kan inte ringa bebbi och säga godmorgon som jag alltid gör.. :(

Ska väl snart hoppa in i duschen och sen klä på mej och fixa mej.

Vet ej vad som händer idag.. Jag skulle ha haft tag på en telefon eller haft pengar så jag kan fylla på min, så jag kan ringa csn och ut till jobbet i timrå. Men sånt är livet då man är fattig! Har inte ens råd att ge älskling en present på lördag och jag vill ge han då han fyller år inte efter då jag får lite pengar. Men får väl sätta mej och göra nått gulligt åt han ist :) Han ska iaf få frukost på sängen på lördag :)

Nä har inge vettigt alls att skriva.

Sandra<3Stefan

Pick up your bags

Ja då var man hemma efter skolan då, gick fort tog bara en timme. Ví satt och pratade lite om hur vi skulle lägga upp allt och sånt.

Jag ska leta fram några gamla arbeten så slipper jag kanske göra dom. Annars får jag väl sätta mej och göra dom igen.

Sen imorgon ska jag ut till timrå en sväng och prata med en arbetskamrat så jag får gå med henne i tre dagar och visa vad jag kan och sånt. Så dom på skolan vet vad jag kan.

Jag ska börja skriva ett arbete om Stroke, så jag tänkte börja med det nu. Om det är någon som kan nått så säg till ;)

Sen ska jag åka in till stan en snabbis och träffa Sara och Ida :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, ska fråga bebbi om vi ska börja städa tillsammans inför lördag är ju ganska mycket som ska städas :P

Hänge upp mina ljuslyckor förut inne på toaletten så nu kommer det vara jätte mysigt där :) hihi.

Fick även mina skor idag :) Så funderar på om jag ska ha dom sen på stan eller inte. :) Skit fina var dom iaf!! :D

Nä nu blire till att skriva lite.

Sandra<3Stefan

Tårta

hade jätte mysigt igår och åt sådär middag men god tårta efter :)

Sen åkte vi hem då kom sofia och var med oss en stund :)

just nu sitter jag och äter tårta till frukost, skit nyttigt nja :P

Ska starx hoppa in i duschen och göra mej klar för dagen. Ska hämta bebbi på jobbet och sen ska vi hämta hans saab sen ska jag till skolan och vara där. Sen kommer väl Alice hem :) saknar henne en massa. är så tyst och tråkigt här utan henne.

Ajja nu blire duschen

Sandra<3Stefan

Önskelista

Ja detta önskar jag mej då jag fyller år :

* Pengar (hellst en miljon ;) )
* Smycken från denna
http://eacdesign.blogg.se/ gör sjukt fina för en billig peng :)
* Koftor
* En fin hatt och sko hylla
* Presentkort
* Skorna från scorett ;)
* Hyllor från ikea sånna som alla har :p
* Snö!!
* Skoter
* Tatuering
* Nån som betalar alla mina räkningar resten av mitt liv ;)

Ja vissa kommer jag ju aldrig få iaf det vet jag redan :p men man kan ju alltid drömma

Nu ska jag fortsätta städa här hemma :( Blää är så less på att städa nu!!

Sandra<3Stefan

svävar på rosa moln

har beställt hem ett par nya skor, sneak modell på dom jag vill ha från scorett, men man kan ju nöja sig med dom tills jag blir miljonär och har råd att köpa dom från scorett :p


trött

ja igår somnade ju älskling i soffan klockan 6 och lämnade mej själv hela kvällen, det var ju snällt nä :( Jag som hade längtat efter honom hela dagen sen dissa han mej bara :( han kom äl till sängen nån gång i natt iaf.

Idag så har jag inte gjort mycket alls, klätt på mej och varit ut med Alice. Ska alldeles strax göra potatisbullar till Bebbi som kommer hem på lunchen hoppas jag.

Alice ligger ute på altan och myser som vanligt.

Idag ska jag fixa kläderna som jag tvättade igår. Men måste ha mer galgar igen! :( Så ska se om mamma har några över jag kan sno ;)

Ska ju upp till holm idag och äta middag och tårta! :D mums!!!

Man måste fan snart börja köpa julklappar också, jag som är så seg på sånt måste börja i tid. Har några jag måste köpa till så :p det kommer ta tid. Längtar en massa till jul, vetinte vart jag ska vara eller om jag och älskling ska fira tillsammans eller på skilda platser.. Hmm. I fjol jobbade jag ju på julafton och det tänker jag inte göra igen! Aldig! Dag kan jag jobba men inte kväll igen.

Imorgon ska jag in på skolan igen och prata med min mentor. Lägga upp allt och sånt.

Nä nu blire att göra i ordning mat till bebbi.

Sandra Älskar Stefan

PH

Fy fan nu börjar det ju bli roligt på PH ;D haha.

Älskling har legat i soffan och sovit sen klockna 18 typ. han vill inte vara med mej, har väckt honom 3 gånger men han vänder bara på sig och somnar om.. :(

Nu ska jag gå och ta upp tvätten :)

Sandra<3Stefan

Fy bubblan

Fy fan vad jag har ont i ryggen nu, har slitet som bara den idag.
Har plockat in massa kläder i garderoben, har fixat min byrå "igen", har limmat ihop ett vägg ord som jag råka hä sönder då jag skulle sätta upp den, har möblerat om lite i badrummet. Tvättat som jag ska springa ner och göra nu också. Varit till chefen en sväng, kört bebbi till jobbet.

Nu ska jag springa ner till tvättstugan sen så ska jag och Alice åka och hämta bebbi, sen ska vi laga mat. :)

Imorgon ska vi fira älskling i Holm :) Mamma,Pappa,Morfar,Farfar,Farmor :) Äta TÅRTA :D det är det bästa! :p

Nä nu äre bäst jag skyndar mej.

Sandra<3Stefan

Måndag

Idag är det tvättstuga och städning som gäller, ska diska, dammtorka, damsuga, torka golven och städa toaletten. Så det är lätt att städa till i helgen då bebbi fyller år :)

I helgen har vi bara myst jag och bebbi. Har varit skönt att inte göra nånting. Igår kom Sofia förbi och kollade på indiana jones lr hur det stavas med oss. :)

Alice ligger ute på Altan som vanligt och tittar på fåglarna.

I veckan så ska jag inte göra mycket.

Onsdag: Ska jag på skolan klockan 13
Fredag: Ska jag på Ladies night med mamma, moster och nån mer. Äta ute först :)
Lördag: Fira älskling som fyller 20 år! :) Basta, äta gott och dricka gott :)
Söndag: Vara bakis! :p

Nä nu ska jag ta och börja röja undan.

SandraÄlskarStefan

blää

Igår efter jobbet var jag helt jävla slut, vi for till Timrå och kollade på film och jag kommer knappt ihåg nått :s

Idag skulle jag iväg och rida men kunde inte prata imorse och är sjukare än vanligt. Känns som om jag har feber och huvudet kommer sprängas vilken sekund som hellst..

Ska börja göra mej i ordning för jobbet nu.. Vill verkligen inte åka dit, men jag måste.. Kommer väl vara lika död sen ikväll och imorgon. Skönt att jag slutar 8 ikväll iaf och inte halv 10.

Sandra<3Stefan

Host host host

Nu ska jag ta och göra mat sen ska jag åka till bebbi så får han skjutsa mej på jobbet.

Ikväll efter jobbet lär det bli hel lugnt eftersom vi ska upp imorgon. Ska ju iväg och rida lite och sen jobba ännu mera.  Måste leta reda på ridbyxorna sen då jag kommer hem.

Hostan har blivit värre och snorig är jag hela tiden. :(

Sandra<3Stefan

Jobb

Ska jobba i hemtjänsten ikväll 16,30 -21,30.

Sen imorn ska jag iväg och rida klockan 10,00 och sen jobb 15-20. Kommer smittta ner hästarna och gamlingarna med min fina förkyldning.. :( Men men det får dom ta ;p haha nä ska äta en massa halstabletter och hosttabletter så lär det nog gå bra ;)

Sandra<3Stefan

Fredag

Ja idag vare fredag då..

Igår så var vi på stefans jobb en bra stund typ 9 sen for jag och sofia ocj knäppte massa kort på våra bilar :) Sofias bil blev snyggast :p Jag typ stukade även fingret då vi knäppte kort, har sjukt ont idag kan knappt skriva.. :(

Jag fick även ny dump på min pärla :D Nu pyser det hela tiden ;) hihi.

Idag så har jag inte hunnit göra mycket, fick sova till 9 då kom Alice och hoppa upp i sängen och ville pussas och sen gå ut och kissa så det fick hon göra. Så har varit vaken en timme nu.

Planerna för idag är att tvätta, städa, diska. Sån där jätte kul dag lr inte. Tvätta behövs verkligen, hur mycket tvätt som hellst och det är inge roligt eftersom tvättstugan ligger i andra huset.. har tid mellan 12-17.. bläää.

Nu ska jag släppa ut Alice på altan så hon får mysa lite och jag själv ska väl försöka äta nått, så fort jag öppnar käften så hostar jag.. :(

Sandra<3Stefan


Love my life

Bebbi skulle komma hem på lunchen så jag och alice tog på oss och gick ut, lr jag tog på mej hur mycket kläder som hellst och alice bara ett halsband :p Men vi gick iaf och mötte bebbi och fy fan va kallt det blåste! och alice skulle jaga vartenda löv som flög förbi! jobbiga hund :p

Nu sitter jag och Alice och väntar på att klockan ska gå fortare så vi kan åka till bebbis jobb. men klockan går segare än segast!

Jag längtar till snön kommer! Och tills min vinterjacka kommer! Men som det ser ut så kommer den inte komma förens till jul! Va fan ska jag ha på mej tills dess då?! :o Kommer ju frysa ihjäl!!


Torsdag

Igår så hämtade jag bebbi på jobbet, vi bytte däck på min bil och tvättade den lite, sen for vi och handlade, åkte hem och gjorde middag, sen kom sofia, åkte till alnö kollade på fälgar sen skjutsa sofia hem oss och sen gjorde vi inget mer sov typ..

Idag så vaknade jag då bebbi for, som jag alltid gör med ändå :P Jag somnade om i ungefär 4 sekunder sen börja hostan göra sitt. hatar den så jävla mycket! Sen då jag klev upp så slutade den.

Idag ska jag inte göra så mycket, vad jag vet. har ingen bil på hela dagen.

Sofia kommer och hämtar mej runt 15 det är det enda jag vet att jag ska göra :p

Sandra<3STefan

Onsdag

Hejsan hejsan. Igår var som sagt första dagen på skolan :) gick bra men fattade inte så mycket av vad dom surra om, men ska in på ett samtal med min mentor på tisdag tror ja det var :) Då ska vi gå igenom massa papper och lägga upp mitt arbete och sånt :)

Idag ska jag försöak skriva och skicka in papperen till csn men jag fattar inte vad jag ska skriva :p haha. Jag är trög idag!

Idag skulle jag ha tränat med Bebbis lilla syster, men är så sjukt krasslig så det finns inte, bebbi blir bättre och jag sämre :( Har fått en sjukt jobbig hosta kan ja lova!

Idag klev jag och Alice upp runt 10 gick våran lilla morgon runda och sen har hon ätit frukost och nu ligger hon på altan och njuter :) själv så har man duschat och lagt sig i soffan och gör ingenting :p

Idag så ska jag göra detta :
* KÖPA HOSTMEDICIN!!
* Fixa mej
* Laga middag
* Mysa med bebbi
* Skicka csn papperen

Sen har jag inte så mycket mer på min lista tror jag. haha

Sandra<3Stefan

outfit



Så nu ska jag ta och bege mej till skolan.

SandraÄlskarStefan

Nervös

Nu börjar jag fan bli nervös inför skolan.. haha hatar sånt här!

Jag har iaf fikat en bra och fin frukost idag, En yoghurt, nyponsoppa och en mjuk macka med prickikorv på :D Mums var det kan ja säga! Har duschat också och klätt på mej, ska sminka mej och fixa håret nu. Bebbi sa att jag inte fick göra mej för snygg men det är ingen fara då håret ser ut som det gör idag :p

Sen ska jag kolla så jag har med mej alla papper och sånt till skolan. Sen måste jag leta fram nån liten flaska så jag kan ta med vatten till gnäll Alice för lill gumman får sitta i bilen medans jag är på skolan idag.

Idag ska ni få en outfit bild också :p

Nä nu blire till att borsta tänderna och sminka sig

Sandra<3Stefan

I dream about you and i like it

Igår så gjorde jag och älskling potatisbullar till middag, mums!! :) Sen la vi oss i soffan en stund, och sen for vi och åkte lite bil :) Sen då vi kom hem tog jag på mej jogging kläderna och gick ut och sprang med alice, Antingen var det gå lr springa jätte fort som hon tyckte. Vi var väl ute i ungefär 30-40 min. Sen blev det duschen med älskling och sen PH :D Äntligen ha det börjat igen! Sen kom Bebbis mor och syster och drack lite kaffe och åt kaka :)

Idag så väckte alice mej halv 9 :( Och sen dess har vi vart ute och sprungit lite, hämtat bilen och nu ligger Alice ute på altan och myser :)

Idag så har jag lite på min göra lista :p

* Göra mej i ordning
* Fika
* Åka på skolan
* Laga middag
* Springa med Alice
* Kolla på Sverige matchen :)
* Kanske åka upp till holm och hämta mina vinterdäck

Morgon dagen vet jag inte hur den ser ut, det enda jag vet att jag ska göra imorgon är att träna med Stefans syster. Vi ska på fight night lr hur det stavas. Ska tydligen vara som boxning fast man itne slår varandra :p

Nä nu blire duschen.

Sandra<3Stefan

The only one I love to not forgive

Nu har jag snart gjort allt på min lista för idag :) Känner mej duktig. Har även varit på komvux och hämtat ut papper så jag får nå pengar för att ja plugga :p Sen har jag gått lite med Alice för att träna så hon inte ska dra så mycket i kopplet, men ska gå ut och springa med henne sen efter jag träffat mor.

* Skriva ett brev om mej själv
* Ringa bredbandsbolaget
* Ringa csn
* Gå ut och jogga/cykla med Alice
* Hyresvärden ska komma
* Åka och köpa en skit fin vinter jacka med mamma
* Värma lunch till bebbi
* Göra middag
* Diska


Mamma skulle snart åka i från holm så då ska vi åka på willys först sen ska vi åka och köpa min snygga jacka :)

Just nu så sitter jag och lyssnar på mtv och Alice ligger ute på altan på en filt i solen och myser med sitt lilla håriga lekben :p Hon är så söt.



Hade lite tråkigt förut.



Så sjukt snygg bil! SAAB museumet i Trollhättan.



Typ den gamlaste SAABen som finns :p



Sjukt läcker bil!! (på utsidan)



Om jag hade massa miljoner pengar skulle SAAB få göra denna bil till mej! (Är endast en idé bil lr va man ska säga)

Ajja nu har jag visat lite bilder.

Sandra<3Stefan


Bredband

Bredbandsbolaget bara lurar folk, vi får betala sjukt mycket för piss bredband, sen då jag skulle säga upp det då bara du har ett års bindningstid, då bara va?! jag har inte ens valt hur lång jag ska ha! :o Och nu då jag flytta det, då kostar det 500 spänn för att flytta med bredbandet då man flyttar? :o Det är sjukt, fattar varför gubben på finsta kiosken sa att det var ett dumt val :p haha. men kunde inte ha nått annat i förra lägenheten med dom ja kollade med..

Skit saker!

har iaf gjort lite nu :p

* Skriva ett brev om mej själv
* Ringa bredbandsbolaget
* Ringa csn
* Gå ut och jogga/cykla med Alice
* Hyresvärden ska komma
* Åka och köpa en skit fin vinter jacka med mamma
* Värma lunch till bebbi
* Göra middag
* Diska


Nu ska jag gå och duscha, men bara för att jag gör det kommer väl den där gubben komma och störa mej :p

Sandra<3Stefan


Timrå!

Jag ska aldrig flytta till timrå!

Det är fan sjukt, Min bebbis mor och far har juh flyttat till Tirmå och hur länge har dom bott där, två månader och har haft inbrott i ena bilen två gånger! Vad äre för fel på folk?! Varför ska man stjäla för?! Är det för den lilla kicken som vara i 30 sekunder? Det är så jävla fel och töntigt att stjäla!! Och jag hoppas verkligen inte att stefan får reda på vem det är, då blire synd om dom/den som gjort det!

Men jag fattar ändå inte, varför ska man stjäla för? Kan väl förstå om man är fattig och verkligen vill ha en sak, men va fan ska man gå in i andras saker för?! Tänk hur skulle du känna om nån varit in i din bil eller hus lr vad som hellst och rotat runt och tagit massa saker?!

DÅLIG STIL!!


BRRR

Dom sa nu på the voice att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år!! Va fan! :o Vill inte ha så kallt som i vintras!!

Fy tusan

Fy fan va jad jag är trött!!

Klev upp nu då älskling for till jobbet, för han ska ju komma och fixa toan idag och jag har ingen aning om när han kommer och det skulle ju bli lite pinsamt att ligga i sängen och snarka då han kommer hit :p hahah! Men bara för att jag var duktig och klev upp sågär tidigt, kommer han väl inte komma förens 16 :p

Har fyllt ut min att göra lista idag lite:

* Skriva ett brev om mej själv
* Ringa bredbandsbolaget
* Ringa csn
* Gå ut och jogga/cykla med Alice
* Hyresvärden ska komma
* Åka och köpa en skit fin vinter jacka med mamma
* Värma lunch till bebbi
* Göra middag
* Diska


Just nu sitter jag och kollar på vakna med the voice, länge sen man såg det men det är ju riktigt trevligt, men jag tänker då inte börja kliva upp såhär tidigt bara för att se det :p

Nä nu ska jag nog göra som Alice och vila ögonen lite :p

Är jätte förkyld och skit ont i halsen, dumma bebbi som har smittat mej! :( men jag älskar dej ändå..

Sandra<3Stefan


Nya tag!!

Igår så blev det att kolla på lite film PS i love you som alla har tjatat på att ja ska se, men fick inte se klart hela för Johan ringde och ville att vi skulle hämta honom på södra och skjutsa honom till stan.

Sen då vi hämtat honom så åkte vi till fraktarn där vi blev mött av tre jubel idioter! En kom och skällde på oss, en skulle slå stefan och en sa lite roliga saker! Eller alla tre sa roliga saker! Det enda jag kunde tänka på att dom verkar inte fatta vad dom surra om iaf! jävla TÖNTAR!! Sen kom min lilla Sofia in och läspade lite för oss ;) hihi. söt hon är!

Sen åkte vi hem och hoppa i säng och somna bums!

Sov till halv 10 idag, då lilla Alice hoppa upp i sängen och slicka mej i ansiktet och stod så sött och titta på mej :p då vare bara att kliva upp och dra på sig kläder å skor och gå våran lilla morgon runda :) Vi har inte gjort nå mycket alls idag, Alice har legat ute på altanen och myst i solen och busat med små fåglar :p Jag och stefan har halv sovit i soffan och sen gjort mat och nu sitter vi här igen..

Mina planer för veckan:

Måndag: Ska hyresvärden komma och laga våran toalett stol som gått sönder så fint idag! (Man kan inte spola, och vi kan inte kolla under locket där heller där den fyller upp vatten och se om den har lossnat där, för det sitter fast!) Och det jobbiga är jag har ingen aning om när han kommer :s Så blir väl till att kliva upp med Stefan imorn så jag inte sover då han kommer.

* Skriva ett brev om mej själv
* Ringa bredbandsbolaget
* Ringa csn
* Gå ut och jogga/cykla med Alice

Det är nog min dag imorgon.

Sen på tisdag ska jag ju på skolan klockan 13 och sen har jag ingen aning om hur resten av veckan kommer se ut eftersom jag inte vet hur jag ska gå i skolan.

På lördag ska jag iaf åka och provrida en Isis och sen ska ja jobba 15-20.

Ja nu vet ni lite om vad ja sysslar med..

Sandra<3Stefan

you make me cry

nu har vi varit på en promenad med Alice, ätit middag och satt upp en väggtext i min hörna i sovrummet :)

bebbi sitter och spelar och jag pysslar och donar här hemma. Ska väl diska undan efter maten då jag orkar ikväll. verkar inte som om vi ska göra nått speciellt ikväll, blir väl lite hemma mys :)

Sandra<3Stefan!

längtar

Nu har jag beställt jätte fina julgardiner till alla rum :) kommer bli jätte fint :) gråa med röda tomtar till köket, hel röda till vardagsrummet och röda med hjärtan på till sovrummet :) vill ha jul nu jag!! :D köpte ju även lite tomtar nere på ullared och sen har jag massa som jag fick av mamma i sommras. Å vill ha jul och lussekatter ! :D

Idag har vi varit och hittat en vinterjacka till mej, mamma kan jag få? :p sen så har jag diskat, haft Sofia på kaffe och bulla besök och nu sitter jag här och myser med Alice :) Bebbi sitter bara och spelar tv spel så han är tråkig!

ikväll kanske vi ska grilla så här i oktoberg :p sofia kankse kommer och äter med oss :)
Sen har jag ingen aning om vad det blir, känner mej lite tung i huvudet :(

ajja

Sandra<3Stefan

Min vecka

Var som sagt i GBG lördag till Onsdag, och har haft jätte trevligt :) Varit på Saab museum, kollat på slussarna, Ullared och myst på bara. Helt underbart!

Sen igår så fixade pappa våran säng så inatt sov jag och bebbi där, skönt som fan har inte sovit i en säng på typ 2 veckor! :p Hängde även upp gardiner i sovrummet igår, städade där, fixade min klädställning, fixade inne i vardagsrummet och massa :)

Har städat hela lägenheten och har inte en enda kartong kvar, så nu är allt upp packat och fint! Enda som är kvar är disken, men tänkte ta den efter middagen.

Idag så har jag och bebbi farit runt i birsta lite, han har varit hemma idag för han kan inte prata, så det har varit tyst och blivit många va? från min sida innan jag fattat vad han sagt :p så han har blivit lite små irriterad:p haha.

Vi ska äta värsta goa middagarna idag och imorn :) Idag blire Tacos och imorn blire grillspett och potatisgratäng :) mums!

Lär bli en massa bilder och sånt sedan då vi fått till riktiga internet! Sitter på mobilt nu och det suger!

Fick en rejäl överrsaskning då jag kom hem också! JAg börjar skola på tisdag!! :D Jag har ingen aning om hur det kommer bli och hur mycket plugg det är lr sånt! Så det ska bli spännade!

Nä nu ska jag ta och börja med maten efter som bebbi är "sjuk" Man är inte sjuk så man inte kan göra nått bara för man inte kan prata :p


Sandra<3Stefan



1, Blommor vid slussarna
2, vid en sluss
3, Jag och älskling pussas lr kramas jag vetitne :p


Disk

Igår kväll så blev jag kvar på stefans jobb en stund, Sofia kom förbi så vi kikade lite på hennes bil och sen tvättade vi min och stefans saab sen så for vi och ställde undan den, sen åkte vi och handlade tacos som vi gjorde hemma hos oss :) Tack för trevligt sällsakp Sofia :)

Idag har jag duschat, diskat, busat en massa med en trött Alice, Ätit lunch, slängt in lite mer saker överallt, skjutsat bebbi til jobbet, packat min väska inför Göteborg. Ja och nu sitter jag här och kikar runt lite. Ska väl diska klart de sista glasen och sen fortsätta packa upp lite. Sen hämta bebbi på jobbet klockan 4 :)

Alice ska ju vara hos min bror, hanna och julia nu då vi är borta. Så måste åka och köpa massa ben åt henne så hon har nått att göra då bror jobbar. Så vi ska åka upp med henne dit ikväll, kommer sakna ihjäl mej efter henne! :(

Kommer nog bli dålig uppdatering medans jag är i göteborg, men datorn ska med så vi har nått att göra i bilen :p

Nä nu ska jag ta och fortsätta.

Sandra<3Stefan

RSS 2.0