Fredag

Hejsan. Nu är jag ledig tills på söndag klockan 14. Hade gärna varit ledig hela dagen då också men så blev det icke. Idag fick jag även 8 dagar till att jobba i augusti. Så man kanske får lite slantar endå ;p haha.

Nu ska ja fara till älsklingens jobb och pussa på han och plocka med mej han hem. Vi ska åka och kolla på en bil som jag vill ha, man får ju faktiskt drömma :P

Efter det hördes jag att det ryktades om att vi skulle åka och köpa lite öl :P haha, men får väl se hur det blir med den saken, vet inte alls vad som händer ikväll lr imorn förutom att ja ska sova lääääänge imorn! Ska stänga av ljudet på telefon så inte jobb får tag i mej! Vägrar jobba imorn! Är trött nu och skulle kunna gå och sova nu bums! :p

Nä nu ska ja och Alice ta vårat pick och pack och åka :)


Sandra älskar verkligen sin Stefan Jag&DuAlltid

Jobb

Ja då var man hemma efter en heldag på jobbet då, började 7 imorse och slutade 8. Efter det for ja till Alnö och gav älsklingen en puss sen satt ja mej i soffan då gick han ut och sen for vi på ica postade lite saker, sen for ja hem och han till reken. Det var den kärleken man fick idag. :(

Nu ska ja ta och duscha och sen lägga mej i sängen, får väl se då bebbi kommer hem om ja sover lr inte.

Ajja en heldag på jobbet imorn med! Det hurra vi för!! ICKE!!

Gonatt

Sandra<3Stefan

Love my life

Nu har jag ätit nudlar, diskat, och tvättat.

Det som händer nu är att jag och Alice ska åka till Bebbi och kolla på då han jobbar och sliter. Jobbar som vanligt över.. Han ska ju också så klart göra det då jag är ledig lr slutar tidigt. Imorn så kommer han säkert sluta 4 bara för att ja jobba 7-21,30.

Efter älskling jobbat klart så ska vi åka på ica maxi och köpa hårfärg till mej ha ja bestämt nu. Vad det blir för färg det vet ja inte än :s

bild får ni väl nångång under veckan.

nä nu ska vi åka.

Sandra<3Stefan

270710

Idag hittils så har vi klivit upp, varit till vetrinären, ätit lunch med älskling, betalat räkningar, slängt i tvätt i maskinerna. Det som återstår nu, det är att åka till alnö med Alice medans jag åker och gapar för tandläkaren. Vill inte att hon ska vara i bilen då solen skiner, och jag vet ju inte hur lång tid det tar hos dom äcklen :P haha. Efter det ska ja åka och köpa en sak till Sanna för hjälpen med alice. Hmm undra vad man ska hitta på ;p hihi. Sen ska ja springa och se om jag hittar nått på rean på cubus och sen äre träning ikväll 19,30 :( hihi.

Det är min dag de :)

Nu ska ja väl gå och borsta tänderna och förbereda oss för att åka snart. :)

Sandra<3StefanMy life!

Min outfit

Ja idag ser jag ut såhär, fick precis hem det med posten :) hihi.



Linne - Hm
Leggings - Hm
Skor - Nelly
Armband - Gåva av mormor

Kom hem för en liten stund sen, var på ögrillen och åt med bebbi och pappsen. Mysigt värre. :) Sen skjutsade bebbi hem mej och jag blev både glad och arg då ja tittade i brevlådan. glad för paketet och sur för ja ha inte fått nån lönespec! Jag måste veta hur mycket pengar jag ska få imorn! Jag klarar inte av att vänta tills imorn! BLÄÄÄ!!! Hatar timrå kommun! Och om jag inte får nå pengar då åker jag dit och skäller ut dom efter noter! Sandra är arg idag! Avskyr när man inte får det då man ska få det!!

Nu ska ja ta och plocka undan lite här hemma och kanske diska. Lr om ja diskar imorn då jag ändå hade tänkt städa lite.. hmm.

Sandra<3Stefan

Ny vecka

Ja denna vecka händer detta:

Måndag: Ledig inte göra nånting alls. kanske åka upp till vännäs. Träna en sväng på maskinen min.  Lunch med pappa och älskling på ögrillen mums!
Tisdag: Ledig. Besikta Alice 10,10 tandläkaren 15,00 Träning 19,30. Och emellan allt det ska ja tvätta igen. Men blir bara två maskiner som skönt är :)
Onsdag: Jobb 7-20,30
Torsdag: Jobb 7-20,30
Fredag: Jobb 8-14,15
Lördag: Ledig
Söndag: Jobb 14-21

så ser min vecka ut just nu iaf. Och inga förändringar på jobb fronten får de bli :p haha.

helgen har varit bra har jobbat och stått i.

Har så sjukt ont i ryggen så ja vet inte vart ja ska ta vägen. :/ vetinet va ja ha gjort heller..

ajja nu ska ja ta och duscha och fixa till mej och se om mitt röda öga vill ta och försvinna. skit snyggt, nedre delen på ögat är knallrött men inte upptill :S haha.

Vi hörs nått sedan.

Sandra<3Stefan

Jobb :(

ja nu har ja duschat och "fixat" mej. Satt upp håret och sminka mej :p slängt på mej älsklings mjukisbyxor och en tröja. :p Orkar inte ta på mej nått annat idag :p Ska ju som sagt bara till jobbet och sen hem igen :p

Lille alice ska få vara hos Faster i en timme sen får ja väl se vad bebbi och hon hittar på :P


Nä nu ska ja slänga i mej lite digestive kex lr hur de stavas :p

Sandra<3Stefan

Shoes

Nu har jag fått hem mina skor :D dom här var tio gånger snyggare :D hehe.

Men jag behåller nog båda, inte för att jag vet när ja ska använda dom eftersom jag aldrig går på krogen längre.. men men.

Nu ska ja hoppa in i duschen och göra mej klar för jobbet :( skulle hellre vara hemma med bebbi men men :(

Har även hittat ett par sjukt snygga läder byxor som jag vill ha! Dom blir det till att köpa så fort jag vet hur mycket pengar jag har över! ;)

Mina skor :


Vilka tycker ni är snyggast?

Sandra<3Stefan

In the rain

God morgon.

Har typ nyss vaknat, lr ja och bebbi vaknade prick klockan 7 så han fick skynda sig upp till jobbet idag, han hade glömt ställa larm igår kväll. Så han hade tur att han vaknade av sig själv :p Jag och alice följde med han ner till bilen så hon fick kissa/bajsa och så jag fick pussa älsklinegn hejdå.. :( Sen gick vi och slängde in tvcå maskiner, dom jag inte hann med igår. och ska skynda mej nu fr man får bara ha tvättstugan 1 dag i veckan och jag hade ju igår..
Men har bara en maskin kvar att torktummla sen så är ja klar med det. :P

Gick och la oss i sängen förut jag och Alice och vaknade nu.. :P skönt kan ja lova

På min lista idag så är det:
- Tvätta klart
- Laga lunch till älskling
- Bada
- Jobba 15-21
- Sova

Jag jobbar ju hela helgen och det suger verkligen! :( Avskyr det!!! Hade varit en sak om det var 7-16 men nu är 7-21 lördag och söndag :(

Nu bjuder jag på en bild på mej och älskling sen i lördags :)



Hittade en bild på  Alice och Boss också :)


Sandra<3Stefan

REGN!!! :D

Jag älskar att det regna!! underbart!! :D

Nu har ja slängt i två maskiner till. Hoppas ja hinner slänga in dom sista innan jag åker och jobba. Annars får bebbi göra det då han kommer hem.


Jag sitter och kollar på utlandsresor och drömmer mej bort nu kan ja lova. Fy fan va ja vill åka, jag vill inte åka för att supa som alla andra, utan för att åka runt och titta på många olika ställen och sitta och mys dricka på nån trevlig resturang. Ska spara alla pengar jag kan så jag och älskling kan åka utomlands :)

Nä nu ska ja väl ta och duscha och börja göra mej klar tills jag ska åka och jobba :(

Sandra<3Stefan


Träna

Nu har jag kastat in lite tvätt och kollat lite mer i hms katalgo och i vr :P

Nu ska ja vänta på att bebbi kommer hem och under tiden ja väntar på det ska ja träna lite! :p

Sandra<3Stefan

Torsdag

Idag så ska ja tvätta, ska alldeles snart gå ner och slänga in första maskinen.. Hade hoppats på att jag skulle få sova ut idag men pappa ringde till mej 9 och sa att han kom men kakor. Det var ju bar men inte att klockan var så lite :(

men det är väl bara att kliva upp och börja med dagens sysslor.

- Tvätta
- Bada och läsa bok
- Laga lunch till bebbi
- Plocka ur bilen så älskling kan reconda den lr hur det stavas..
- Jobba 15-21,30 (hoppas jag får vara med nån bara. Vägrar åka själv! Hittar ju inte i bergsåker!)
- Mysa med bebbi och somna i hans famn!

tycker det är skönt att det inte är strålande sol idag! Men det är fortfarande för varmt! Tycker att runt 20 grader är lagomt jag, inte 25 som det har varit ett bra tag nu.. men men man ska ju inte klaga, man måste bara få påpeka lite :p

Nä nu ska ja väl ta och slänga på mej nå skit kläder och ner till tvättstugan..

Sandra<3Stefan



Med Bebbi<3

Jag och älskling har ätit potatisbullar och jordgubbs sylt idag :) Mums!

Just nu ligger jag i soffa och kollar på mtv älskling ligger i sängen och sover. Jag skulle också vilja sova nu men då kan ja inte sova nått ikväll som synd är.

Lollo och Peppe skulle kanske komma hit ikväll också :)

Jag önskar ja kunde få vara ledig i helgen! Iaf lördag, ska höra om nån vill byta med mej.. fast det lär ju inte bli så precis! :(

Sandra<3Stefan

Ingen kan bli bättre än mej!

Idag så har jag jobbat, suttit på sjukhuset och åkt taxi :p haha. Blev jobb från 9-12 Skön dag :p

Efter det så for jag och hämtade alice på alnö hos farmor och farfar och faster :)

sen for jag hem, såg att jag fått mina skor! :D Jippi!! Dom är sjukt snygga men funderar på att skicka tillbaka dom och ta en annan färg, blev inte riktigt nöjd..

Har även inhadlat ett långt kors halsband idag och peace örhängen och ett par örhängen till bebbi :) 70 kronor för alla tre :)

Just nu ska ja sätta mej och kolla i hms höst tidning :) Se om det är nå fina kläder :p

Uppdaterar sedan

Sandra<3Stefan

Hemma en snabbis

Ja då var man hemma en snabbis då, ska alldelse strax fara med lill Alice till mormor för att sedan åka och byta nyckel med älskling och sedan jobba..

Känns precis som om ja kommit i från jobbet också ska ja åka och jobba igen fast på ett annat ställe som tur är :p haha.

Har även klickat hem ett par sjukt snygga skor men vart i från och hur dom ser ut får ni nån annan gång för nu ska ja göra nått att äta.

Kommer väl hem runt halv tio ikväll och då äre sängen som gäller bums!

Sandra<3Stefan

Good girls go bad

dammsugit
Städat toaletten
torkat golven
Dammtorkat hela lägenheten

Känner mej duktig nu.

Även gjort mat till älskling.

Min vecka ser ut såhär :

Måndag: jobb 7-13
Tisdag: Jobb 7-13 sen 15,30-21,30
Onsdag: Jobb 10-?
Torsdag: Jobb 15-21,30
Fredag: Jobb 15,15-21
Lördag: Jobb 7-21
Söndag: Jobb 8-21

Nu ska Sandra mysa med SIN Stefan!

Home

Nu har jag kanske fått ett till extra jobb! :D hoppas hoppas hoppas!

Sitter hemma just nu och har klickat hem lite kläder :p hihi.

Lägger upp bilder :p

Just nu ska jag börja städa, det vill säga dammtorka, städabadrummet så ska ja dammsuga då älskling kommer hem :) hihih.

nä nu äre städ och bad tajm :p

Hoppas det blir en sväng till bänkås idag med och bada lite :)

Sandra<3Stefan!



Dey blev de nya ja klicka hem :) Skorna är i svart och inte grått. råka bara ta fel bild :p haha


At work

Just nu sitter jag på jobebt och har rast. Slutar 1 idag :D Så sköönt!!! :p

Tänkte berätta lite om helgen.

Lördag som sagt lite jobb nu och då under dagen samma söndag.
På lörda kväll åkte vi till Emil och Viktoria på kalas, trevligt trevligt. Spelade fotboll och drack öl :p haha

Söndag så jobabde ja som sagt lite nu och då. Sen for vi och badade i bänkås, typ hur skönt som hellst! Till och med jag badade en massa :p

sen for vi runt lite och handlade sen åkte vi upp till Emil och viktoria och grillade hamburgare och sen satt vi på balkongen och surra och hade skoj. En trevlig helg med andra ord :)

Idag så vet ja inte riktigt vad som händer, ska hämta upp Alice som är med morfar idag. Sen blire väl hem och städa :(

Längtar tills det är löning!! Bara 8 dagar kvar tror jag :P

Ajjja uppdaterar nått ikväll.

SandraÄlskarStefan


Lördag

Ja igår hände det inte mycket, var till jocke en sväng sen emil och victoria.

Idag så for jag och jobba 8 till 9 sen hem och sen iväg igen runt 2 till 4 sen ska jag i väg nu halv 7 till halv 8 kanske. Ikväll skulle vi till emil men det blev tydligen inte så. Skulle ju iväg och åka vattenskidor idag också men så blev det inte heller.

Har iaf diskat idag som vanligt typ. men ajja

Uppdaterar sen

s<3s

Outfit

Såhär ser jag ut idag :) hihi.



Fast jag har ett svart linne under :p och andra skor :p

Tröja - Vila
Jenas shorts - Zara

Nu ska ja ta och bege mej neråt till tvättstugan, sen rasta hunden, sen hämta älskling, sen till alnö, sen till indal :)

Ska även jobba lite extra i helgen med att ge hästar mat och sånt :) hihi


SandraÄlskarStefan

VARMT!!

Nu vill jag har vinter och snö och kyla!! Jag håller seriöst på att smälta bort!!

det är typ 300 grader i lägenheten känns det som. Jag och alice ligger på golvet framför fläkten och inte blir det svalare för det:( Ge mej kyla!! Funderar på om ja ska plocka ur allt ur frysen och hoppa in i den och lägga mej där en stund!

Ja har iaf postad det som skulle postas, gjort lunch till bebbi, skjutsat han till jobbet och nu är jag hemma och tvättar igen:( men har bara en maskin kvar nu sen så äre slut :) hihi.

nä nu ska ja ta och byta om, ta på mej lite isbitar kanske så jag blir kall!

Sandra<3Stefan

Glad

Nu ska ja snart börja med att göra lunch till min älskling :) Och han ska inte jobba över idag!! :D Det är typ underbart! :)



Sandra<3Stefan

14 juli

Idag fyller min bror år, han blir gammal gubbe! Hela 24 år! Grattis bästa bror!

Idag så ska ja tvätta, göra lunch åt älskling, skjutsa älskling på jobbet, posta massa saker, hämta älskling på jobbet, åka till indal och fira min bror, åka och skruva stefans bil, sen hem och sova. Ja det var min dag de :p

Torsdag: Jobb 7-16
Fredag: Jobb 7-16
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Jippi säger ja bara! :D


Just precis nu gör vi inte mycket, jag pch alice. Hon bråkar på mej så ja bråkar tillbaka.

Ska snart gå och duscha och klä på mej nått. Är så sjukt le på alla mina kläder nu så det är hemskt :p

Ja längtar lite till hösten också, få ta på sig massa mysiga sköna kläder och handla massa nytt :) hihi.
Sen längtar ja ju för att vi ska till göteborg och troligtvis utomlands :) Sen fyller älsklingen 20 i höst också :)

Ajja nu ska ja ta och göra nån nytta till morgonen :p

Sandra<3Stefan

Godmorgon

Godmorgon godmorgon. Hoppas ni sovit gott, för det har jag :p haha.

Idag så vet jag inte vad som står på schemat riktigt.. Känner mej krasslig och tjock i halsen..

Igår kväll så gick vi ner till bryggan och träffade Emil, viktoria, emils bror och hans tjej och deras rottis Ronja. gick jätte bra mellan Alice och Ronja :)
Alla badade utom jag och Alice. :p Är nog en stor badkruka jag :p haha
Vi har även köpt en sele till Alice och hon trippade på så fint bredvid oss :) Duktiga tjejen.

Om en liten stund kommer bebbi hem på lunch, idag är jag lat så han får bara nudlar :P haha. Måste nog skjutsa han till jobbet sen så ja kan åka ut till pappa i timrå runt 16. Min bebbi lär ju ska jobba över idag med :(



Klänning- rut m flr
Skor - (som inte syns) Scorett

Laddar upp lite bilder sen igår och en stund, ska ta och gå ut med Alice :)


Sandra<3Stefan

Duktig tjej

Förut idag så flög en glaskruka ner i golvet i sovrummet som jag sa. Trodde jag fick upp alla glasskivor men inte fan fick jag det heller, klev i en förut då jag vek ihop tvätten. Ont göre och blöder som en jag vet inte vad! Har bytt plåster två gånger..

Sen då ja diskade det sista som var kvar så tappar ja självklart en tallrik i golvet så den gick sönder också!

Inte min dag idag känner jag!

Nu kallar lill skruttan på att vi ska gå ut och kissa en sväng

Sandra<3Stefan

Middag

nu ska ja ta och diska det som är kvar och ta fram köttfärsen och sen blire spagetti och köttfärssås :)


Minoutfit

Nu vill jag att min bebbi ska komma hem så vi kan åka och bada! :)

Så här ser jag ut idag :)



Linne - Halens
Shorts - Zara
16 cm skor - Nelly


12/7-10?

Ja nu har jag hunnit med mycket sen ja blogga sist.

Lagade blodpudding till älsklingen och mej som lunch. Satt och myste med han lite och letade kopplet till skruttan utan resultat.. Fattar inte hur saker bara kan försvinna..

Sen har jag badat, städat badrummet (skura badkaret, handfatet och toaletten) Känner mej riktigt duktig :)
Jag har också fått plocka upp massa glas från golvet för den dumma rullgardinen slog ner en glaskruka jag fått av mormor.. men men sånt som händer.
Sen har jag också diskat lite.

Nu är det bara att damsuga och skura golven kvar, vågar inte riktigt göra det då jag är ensam, tänk om skruttan blir liv rädd för damsugarn.. så det får vi göra då bebbi kommer hem som ska jobba över igen! :(

Dom ringde även från mitt jobb idag och frågade om ja kunde jobba ikväll, men ja tackade nej. Har ju jobbat typ 24 timmar i helgen! :( Men om jag får gå in och jobba igen så får ja massa övertidspengar för denna månad jobbar ja 163 timmar och om man jobbar mer än 165 på en månad får ja tydligen en massa mer pengar :p Så synd att ja inte kunde jobba ida egentligen, pengar behöver vi.

Idag ska ja även skicka iväg lite saker ja sålt på tradera, ska ta och leta fram dom och skicka sen ikväll :) Älsklingen har ju min bil så ja kan inte åka nånstans, om jag inte tar hans bil men det vägrar ja :P haha. Sen vill ja inte lämna skruttan i bilen då det är så varmt spelar ingen roll om ja kan ha rutorna öppen..

Ska även söka lite jobb idag och vika tvätt och bädda sängen riktigt tänkte jag. Och sen ikväll ska vi nog åka och bada :)



Såhär ser jag och skruttan ut idag :)

SandraälskarStefan

Måndag och nya tider

Ja ihelgen har ja bara jobbat och jobbat.

Lördags efter jobbet så for vi upp till Emil och kollade på fotbollen, sen hem och sov.
Söndag efter jobber så for vi till Stefans mor och far och kollade på fotbollen sen hem och sov.

Skulle ju egentligen ha varit och besiktat skruttan idag men jag orkade inte kliva upp 7 och huvudet verkte som fan! Så vi sov till halv 12 ist :) tyckte vi kändes mycket bättre

Nu ska jag göra mat till älskling och mej :)

Skulle ha varit underbart att fått legat på en strand och solat och badat idag men har ju lill skruttan så det går ju itne, kankse åker en sväng ikväll ist?

Nä jag skriver sen. Har mycket jag vill säga idag känner jag. :p

Sandra<3Stefan

lunch

Ja då var man hemma från jobbet ett tag då. Skit kul att en personla är sjuk idag så vi har jobbat med en man mindre :( Sjukt jobbigt!!

Men det har gått bra hittils iaf.. hoppas det går i kvälll också.

Igår kväll så for vi till holm och käkade, efter det for vi hem till oss och badade skruttan sen kom emil och viktoria ner en sväng och kollade på nån film med oss. Efter det gick vi och la oss, blev inte mycket sömn i natt kan ja säga efter som vi har haft skruttan inne i buren för att hon inte ska kissa överallt.

Så imorse då ja klev upp kanske ja ha sovit 3 timmar sammanlagt. :(

Ikväll så ska ja sluta 8 eftersom ja ska börja en timme tidigare imorn alltå klockan 7. ist för 8.
Vad som händer idag efter jobbet det vet ja inte än, ska hem och kolla på fotbollen tror jag och sova. Älskling skulle väl ut och vara chafför kanske..

nä nu ska ja ta och äta upp det sista av lunchen och sen vila lite innan ja ska tillbaka..

Sandra<3Stefan

Träning

Älsklingen kom ju hem på lunchen så jag och skruttan gick ut och väntade på honom, vi var ute i kanske 20 minuter och gud vad hon tyckte det var tråkigt. :P Hon ville bara ligga i mitt knä hela tiden och bli kliad på magen :P

Gjorde mat till bebbi sen for han tillbaka. :( Men som tur är slutar han 16 idag :)

Tjatade på pappa förut och i mitten av september kommer vi åka ner till Göteborg och gå på liseberg och ullared. Blir jag, stefan, mamma, pappa, bror, hanna, julia :) Vi ska hyra en liten buss och sen stuga :) Bara att spara pengar nu då :p haha.

Oj oj nu far ambulansen lr av det är förbi här.. Synd man inte har fönster så man kan se vad det är för nått som åker förbi, vi har ju fönster in mot skogen och till sovrummet orkar ja inte springa :P haha.


Nu medans skruttan ligger och funderar på hur man äter ben så ska ja ta och träna lite på min maskin :) hihi. Är nått bra program på mtv som jag kikar på :) så bara att lyfta fram den framför tvn :p haha.


Ska äta middag uppe i holm ikväll sen ska vi kanske vara med emil hörde ja stefan prata om. vi får väl se vad som händer :P


Sandra<3Stefan

Såhär ser jag ut idag:

Skor vet ja itne va ja ska ha än :p

Brännan

Har ju glömt att visa min fina bränna på ryggen :p Nu flagnar jag lite men inte lika mycket som bebbi :P



Haha sämst bild men min fina bränna syns ju iaf :p

Fredag 9/7-10

Ja idag äre fredag och vad innebär det jo att det är snart helg och att jag jobbar då! :( Jävla skit saker!!

Hatar att jobba lång pass och jag lär ju få vara på våning 2 som jag absolut inte vill :(

Men men igår badade vi iaf skruttan, Det gick bra hon stod still men visade några gånger att hon inte tyckte om det. Bilder nedan..

Under dagen ska jag aktivera lill skiten så hon inte är vaken hela natten.. Imorse var älsklingen helt underbar och busade och tog hand om henne så jag fick sova, jag klarade inte av att ha ögonen öppen i 1 sekund ens.

Ikväll vet ja inte heller vad som händer, ja ska sova tidigt iaf för jag ska ju upp 6 imorn :( Och jobba ända till 9! skit pass!!!!

Jag vill även veta när vi ska åka till göteborg så man hinner få lite pengar till de.. Ska ringa och tjata på pappa att säga när vi ska åka, för jag vill ju gå på liseberg också! :o ullared har ju öppet året runt men jag vill åka karuseller :o

Idag ska jag testa och ringa om ett jobb och se om man får det lr inte :) Men jag ska gruva mej först lite bara :p haha

Jag funderar på att byta bil, men om ja ska ha råd att köpa en ny bil så måste jag ju sälja bmw och det vill jag verkligen inte.. hmm hur ska ja då göra, för jag orkar inte vänta tills jag har sparat ihop pengar för då blir det om typ 50 år! :o Men men ja ska ta och luska lite i detta, kanske ska lägga ut bmwn på blocket och se om nån vill ha den? ja det är frågan det..

Nä nu ska jag ta och lägga mej i badet och ta hand om min kropp lite granna :p Benen är verkligen hårigare än hårigast :P haha


Sandra älskar Stefan!
Imorn har jag och bebbi varit förlovad i 6 månader! :) <3


Ledighet

Ledighet är tråkigt då inte älskling är hemma!! Jag vill inte vara ledig mer! :p

Just nu ligger skruttan på golvet och sover så sött. Bild nedan..

Jag har tagit fram hamburgare och bröd som jag ska göra då min älskling kommer hem.
Har varit duktig idag jag btw, har tvättat, lr håller på att tvätta, har vikt lite tvätt och gjorde lunch till älskling förut då han kom hem. Varit ute och busat med skruttan. Bokat vetrinär tid, och pratat med folksam har bara ett samtal kvar nu och det får älkslingen göra.. Och sen då älskling kommer hem så ska jag vara ännu mer duktig och damsuga och städa toaletten och byta sängkläder och bada skruttan :)

Nä nu tycker jag och Alice att Husse ska ta och komma hem!!





Du gör mej så jävla lycklig älskling! Jag älskar dej!

Torsdag och ledighet

Ja i måndags då jobbade jag kväll och efter det for ja till Emil där min älskling var och skulle bara ta en kall blev 6 tror ja. :p For hem och la oss efter det och myste bara.

Tisdag jobbade kväll här med. På morgonen var ja som sagt in till stan och fixade nya pringar, fattade inte ens hälften av va barnmorskan sa.. :S haha. men men sen jobbet och sen hem och myste med bebbi! :)

Onsdag: Jobbade 7-15 och efter det jäkta hem och gjorde i ordning några mackor åt bebbi och mej och sen for ja och köpte en vovve säng och sen hämtade jag upp Sanna och sen Älskling. Vi begav oss då upp emot östersund och skulle kolla på en vovve som fick följa med oss hem :)

Jag och vovven har varit vaken lite titt som tätt i natt :( Men annars är hon hur gullig som hellst, ville ju busa och kissa lite i natt innan vi skulle sova lite till och sen busa igen medans husse bara låg och sov :p

Imorse så klev vi upp klockan 9-10 nån gång tror jag. Sen så gick vi ut och var ute en stund sen for vi till Sandra och Robin och hälsade på te på gräset och sen handlade vi lite hundmat :) Sen kom älskling hem på lunchen och då var Alice helt död och vägrade typ kolla på oss, hon blev helt utmattad av att åka bil :p

Nu äre full fart frammåt och en en vila i tre minuter sen full fart :)

Ikväll så vet ja inte vare blir inte gatufesten iaf! Det suger röv!


Sandra<3Stefan!

Lite bilder på Alice


då vi hämtade henne, här i stefans famn :)


Snyggate sov ställningen hemma i Maland :)


Hemma i Maland på gräset :)

Lite andra bilder


Valp

Ja igår så for jag stefan och sanna och hämtade en liten valp i östersund mer och bilder får ni i eftermiddag.

För just nu ska jag och Alice ta och åka till Sandra en sväng och sen handla lite schampoo och lekaker och nån godare mat :)

Ha en bra dag.

Sandra<3Stefan

Underbar helg

Ja helgen har varit så sjukt underbar :) En av dom bättre i mitt liv.

Fredag: Jobbade 7-15 for hem väntade på älskling, for till hans mor och far och åt middag sen for jag och skjutsade min bror till Indal för hans bil har gått sönder. Sen for jag hem till min bebbi och sen blev det bio :) Såg nya twilight och den var bäst!! :) Vill se den igen! Efter det for vi hem och sov!

Lördag: Vaknade av att pappa ringde och väckte oss klockan 10 jag klev upp stefan låg kvar. Blev lite tjafs där men sen for jag upp till farmor och farfar för att spendera några timmar på flotten och fiska :) Fick en massa aborrar och en gädda!

Efter det for jag till bebbi som satt på bryggan med Emil och john lr va han hette :P Dom var röda som tomater och inte mindre röd var ja själv. :(

Vi satt där nere och myste på i solen och badade! Jag badade i havet, har inte badat på två sommrar tror jag :p men det var skönt men kallt :p

Efter det for vi hem och duchade och smörjde in oss, Sen bar det av till Stefans mor och far och åt middag, Stefans pappa fyllde 50. Men där blev vi inge lånvarig, stefan hade druckit lite mycket öl under dagen så han var inge pigg :p

vi for istället och hämtade Emil och victroia och john om han nu hette de :P Och for runt alnö en sväng och hamnade på bänkås viken tror ja de va och badade och spelade värdensoseriösaste kubb och kastade frisby lr hur de stavas :p Sedan myste jag och älsklingen på filten och bara kramades medans dom andra satt och pådde i hur många barn och allt dom skulle få :P Var jävligt roligt att lyssana på :P

Efter det så for vi in till stan och kollade läget sen blev det sängen efter som jag skulle upp och jobba..

Söndag: Jobbade 8-21 skit drygt! Var hem på lunchen och pussade och myste med den bästa och sen befann ja mej på jobbet resten av dagen :(

Men min helg har varit underbar!

Nu till denna vecka :p

Måndag: Jobb 14-21
Tisdag: Ungdom klockan 10 sen handla med mamma tydligen sen jobb 14-21
Onsdag: Jobb 8-15 Sen vänta tills bebbi slutat och sen östersund :) längtar!
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig
lördag:Jobb 7-21 :(
söndag: Jobb 8-21 :(

Ajja nu ska ja väl ta och ta fram en matlåda och sedan börja göra lunch till bebbi!

Sandra<3Stefan

SOOOOL :)

Ja då är man hemma från jobbet då, har gått bra att jobba idag som tur är :p

Nu ska ja slänga i en maskin tvätt och sen får resten åka hem till mamma tror jag :P ena tvätt maskinen har ju gått sönder och den som är kvar tar 1.5 timmar på sig så ja vägrar tvätta då.. :p

Sen ska ja springa ner och lägga mej på bryggan och steka :p haha.

Ikväll blire nog bio mys med min älskling :)

Sandra<3Stefan

Skriver senare ikväll :)

RSS 2.0