Städ/tvätt dag

Idag är en riktig städ och tvättdag.

Har hållt på att tvätta sen halv 9 imorse, maskinerna tar två timmar på sig att bli färdig. :s men har bara et maskin kvar nu och en som ska hängas upp. :)

Så nu tänkte jag börja diska lite och sen ska jag dammtorka och städa golvet :p

Igår var vi och åt tårta hos stefans mor och far eftersom hans syster fyllt 14 år :) Jag och stefan fick också presenter av hans moster och hennes kille och barn :) En tavla som var skit cool och lite bra saker att ha i köket och en foto ram som det står love på, som jag självklart förstörde ena glaset på då ja kom hem. :( Men det ska vi fixa endå :)

så jag ska ta och skriva ut lite kort på mej och älskling nu :) hihi. Men först äre disk och sånt som väntar! :(

Ikväll så ska vi äta på donken så man får sånna där coola glas:p haha. Sen ska ja tvinga med mej bebbi på birsta en sväng och inhandla nått till mors dag :)

ajja nu måste ja kliva upp här i från :(

Sandra<3Stefan

lova att alltid vara min

Me and my love!

I love you
you and I always

Work

ja nu har jag gjort lite nytta sen sist jag skrev här, har skrivit ett cv :) Och sökt lite jobb.

Sen har jag äntligen fått pratat med min fina älskling som jag saknar fruktansvärt mycket.

Nu ska jag skriva till nellt och klaga för mina skor har inte kommit än :(

Imorn får jag äntligen åka hem till hjärtat och pussa på honom! :)

Sandra<3Stefan


Är det såhär det ska vara, att man bara räknar bort mej för man tror inte jag är hemma? man kan ju iaf fråga


Bad girl

Igår vare som sagt avslutinings middag med klassen och lärarna. Det var kul :) Efter den så tog vi taxin hem och precis trettio sekunder innan vi for förbi elin ringer nettan och säger att det är fest i min stuga! :o dåligt arg jag blev då så elin var gullig och erbjöd sig att jag fick sova hemma hos henne. Så det gjorde jag igår :)

Idag så har vi släppt ut hästarna på bete och sen har vi inte gjort så jätte mycket mera. som vanligt..

Just nu väntar jag på att älsklingen min ska skriva att ja kan ringa, men han verkar inte vilja prata med mej :(

Sen så ska ja bara ligga i sängen och inte göra ett smack!

Uppdaterar senarre då jag känner att jag är på humör!

Sandra<3Stefan

Avslutningsmiddag

dagen har varit seg seg och åter seg!

Saknaden efter min man är så olidlig så det finns inte! Men som tur är det snart över med att pka i från honom, lär väl inte ses så jätte mycket i sommar heller efter som jag jobbar sjukt jävla mycket :( Men bara jag får träffa honom lite varje dag och sova med honom varje natt så är jag nöjd :) Jag älskar dej stefan!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska ja försöka göra mej fin inför avslutningsmiddagen. :) Får väl se hur det kommer gå med min fot ikväll, ska inte ha bandage på den för jag har ingen sko som passar då :( Kommer väl ha sjukt ont imorn men sånt man får ta tyvärr.


Ajja nu duschen! Sen prata med älskling så länge ja bara kan! får ju itne prata så mycket med han ikväll tyvärr :(

ÄLSKAR STEFAN!



Du är det finaste och bästaste jag har! Älskar dej! <3

Det var den tystnaden

Ja nu kom det sov sällskap till rumskamraten då! Så jävla le på detta!  blri väl new moon ikväll också då så man somnar till nått annat ljud än gnek gnek gnek! Ska passa på att ladda upp lite bilder nu jag sen jag och älskling var i galtström. :)

Tänkte beskriva vad ja ska göra i veckan också.

Tisdag: Skola och inte göra särskligt mycket alls tror jag, har prov efter lunch ska väl pina mej runt på krykorna. Sen klockan 6 bär det iväg mot avslutningsmiddag med lärarna :) Ska bli mysigt hoppas jag.

Onsdag: Hästarna ska ut på bete så ska fota det :) Sen vet ja inte vad som händer mer under dagen, kvällen ska väl bara ligga och prata med älskling förhoppningsvis

Torsdag: En lektion sen åker jag hem till mitt älskade hjärta!! :) På kvällen ska vi väl byta bromsrör och slangar på min fina älskade bmw :)



Jag älskar dej så jävla mycket älskling! Går inte att förklara med ord vad du betyder!! Du är mitt allt! <3<3

Miss my bebbi!!

Uppdaterar lite sen sist ja skrev som vanligt på måndagar :p

Fredag: Var skit nervös inför häst vid hand uppvisningen men eftersom jag var först hade det inte kommit nå mycket folk så jag var super nöjd med det :p Det gick väl sådär men jag är nöjd att ja fick det gjort iaf. Efter det hade vi prov som kändes bra efter jag gjort det :) Får väl förhoppningsvis reda på det på onsdag. Sen efter det for ja till pappa som var barnvakt hos bror åt julia :) var där en stund sen for vi hem till mej och hjärtat. Pappa och paige läste tidningen och jag duschade, sen kom bebbi hem och pappa for.

Slängde in tvätten snabbt innan vi for och inhandlade ny säng :) Jocke kom upp och hjälpte oss att få upp den i trappen, tog bara en sisådär 2 timmar, fick bryta sönder typ hela madrassen för att få upp den :/ men det funkade kanon fint att sova i endå :p haha.

På kvällen på freda blev det bara mys hemma med älskling.

Lördag: Gick ner för att ta hand om tvätten, den hade fortfarande inte torkat så fick hänga en stund till medans jag och bebbi for och handlade mat.

Sen så blev det grillat hemma hos stefans mor, far och syster. Sen blev det bio tillsammans med dom. :) Vi såg prins of persia lr hur det stavas, ja tyckte den var skit bra. :) På kvällen blev det mys med älskling bara.. Orkade inte göra nå mer :p

Söndag: Vaknade for till elgiganten för att läman in älsklings telefon han fått dagen innnan :/ Blev kvar där typ en timme sen for vi hem och packa hade match ute i njurunda, första seriematchen för mej och den gick kanon lr så inte! Spelade ungefär 30 minuter och det resulterade i ett självmål och en skadad fot! :(

Vi förlorade tyvärr.. :( Men efter matchen for jag och bebbi till holm på middag och sen så for vi till alnö för att hämta kryckor till mej, och sen hem och bada och tog en öl och kollade på vm guld matchen men dom sööög!! Och helt fel lag vann!!

Måndag: Alltså idag:p klev upp 6 gjordei ordning fika till mej och bebbi, gick och myste lite med älskling innan han äntligen klev upp, min morgontrötta lilla fis! Sen hoppade jag mej ner för trappen och älskling packade in mina saker i bilen. Sen for vi och tanka och sen släppte jag av honom på jobbet :( Ville verkligen inte åka i från honom! Blä för skolan, skönt att den snart är över! :)  Väl på skolan ha ja inte gjort ett skit typ, har lika gärna kunnat varit hemma hos älskling idag. Det enda nyttiga jag gjort idag var väl att filma Elin då hon körde sally en snabbis.

Nä nu blir det lite bilder:

Sandra<3Stefan Hjärtat? du är världens bästa sambo/fästman/pojkvän! Tack för en underbar mysig helg! :) Älskar dej!!!


Jag och älskling ute på hjulingen :)



Nilsson agerade fotograf då jag gjorde illa mej och var snabb som fan att knäppa! :p



Min fot :(


Good night

Efter att ha varit och borstat av elipeli lite granna och surrat en bra stund med sussa så är jag tillbaka i sängen :) och pratar med älskling! Saknar honom!

Är inte så jätte nervös inför imorn nu, för jag ska få göra först imorgon så det känns riktigt bra! :p har man ju inga förväntninga på sig direkt. :P haha

Sen så ha vi prov :( kommer gå åt pipan tror jag.. :/

Sen efter det får ja åka hem till min älskling!! :) Då ska vi åka och köpa säng :) Och göra fint i lägenheten, sen så äre inte mycket mer som ska handlas dit :) hihi. Sen så har vi riktigt fint och ehmtrevligt tycker jag :)


Nä nu ska ja krypa ner under täcket och mysa med älskling i örat.. :( önksar att ja kunde få mysa med honom!

Sandra<3Stefan

sunny day

Är så jävla le på allt skitsnack på denna skola nu så det ska bli så sjukt skönt att få komma hem snart och slippa vissa personer, men kommer ju självklart sakna vissa. Ajja..

Denna eftermiddag har inte hänt så särskligt mycket alls, har duschat hästen och sen då man precis har gjort det då kommer det en elev och frågar varför ja duscha honom då hon ska använda honom klockan 4, det är bra att man får veta nått på denna skitskola!

Kvällen kommer spenderas i sängen som vanligt på mitt rum i stugan.. Ska gå ner till min lilla prins en sväng och borsta svansen på honom och sen ska ja gå och sätta mej nere vid sjön om vädret håller i sig :)

har även packat allt så det är klart tills imorn då ja ska åka hem till älskling :) ÄNTLIGEN!!
Ska vara riktigt lat och ta bilen ner till stallet imorn så jag är berädd på att fara så fort ja slutar! :D

Det är ingen av mina läsare som har en säng att sälja? :) 160 cm madrasser med sängstomme? :p

Nä nu ska jag ta och pluga lite till innan mitt älskade hjärta ringer mej :)

Förlåt för att det blir samma gamla bilder hela tiden men har ingen kabel med mej till telefon och kameran är hemma..


Kärlek på högsta nivå, Jag älskar dej Stefan!!

I love you

Ja inatt sov fick man inte heller sova så jävla bra, livat som fan. sen halv 8 på morgon ställer tre stycken personer och pratar skit högt utan för min dörr sjukt störande..

Idag så har jag slagit på en sko på en död hov och tagit bort den. Fick beröm också :)

Nu efter lunch så vet ja inte vad ja ska göra.. Ska väl träna lite på provet som ja ha imorn och sen efter det så ska ja tvätta hästen och göra honom fin inför morgon dagen, som ja är så sjukt nervös över..

Imorgon får ja äntligen åka hem till mitt hjärta också :) Saknar honom så jävla mycket! Älskar honom mera än mest också!

Nä nu ska ja ner och kolla om jag har lektion lr inte.

Sandra<3Stefan

tears is falling

Är du seriös då du säger sådär?
Är det, det du verkligen vill?
Om det är det gör det då?!

regn och rusk

Ja sen sist jag skrev har det inte hänt mycket direkt. Varit lite i stallet/skolan och sen ätit mat:p

Har även fått reda på att jag inte får åka hem imorn och det känns förjävligt rent ut sagt. Vill hem vill verkligen hem!

Ikväll så händer inte så mycket, ska plugga och plugga och prata med älskling en massa! Gå ner till hästen en sväng så blir kanske att man går en promenad också, får se hur mycket jag orkar.

Fy fan va ja ska pussa ihäl min älskling då ja kommer hem på fredag mysa mysa mysa! Sen på lördag ska vi kanske gå på bio med hans mor och far :)

nu ska ja ta och plugga lite medans älskling står i duschen så väntar på att han ringer sen :)

Längtar tills jag får mina skor!!! :o

Sandra älskar Stefan

At least

Ja somnade runt tolv ett i natt kanske, för min så kallade stugkamrat fick besök kvart över 11 igår kväll! Jag blir galen på det, hur fan tror hon att man kan sova då dom för sånt jävla liv och slår i väggen?! Väggarna i stugan är kankse 1 cm tjock om ens det :o

Men då ja väl somnade så sov ja ju självklart inge bra och då man väl har sovmorgon sover man ju självklart värdelöst och vaknar självklart sjukt tidigt!

Sen då man vaknade ringde man till älskling för att man ville höra hans underbara röst det fick man göra i två sekunder typ.. :( Hoppas du ringer snart!

idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske har körning klockan 10 men jag vill inte köra själv så lär nog inte ha det. Så då börjar man inte förens ett igen och då ska vi städa parekeringar och sånt inför söndag.. jävligt rolig dag not!!

Och jag hoppas att jag kan få åka hem imorn, ska prata med lärare idag om det, blir ju lite jobbigt att vara i från älsklingen så mycket.. Sen händer en sak på freda som jag inte tänker ta upp här.

Nu undra om man kanske ska ta och kliva upp för att se om ja ha nån körning lr inte.. :p

Älskling ringde nu också fick prata med han i 2 minuter :( Saknar ju dej!!

Sandra<3stefan

Nya skor



Dom ska bli mina! Får dom under veckan! :D Tycker dom var så sjukt snygga! :D

Nu måste jag bara sola lite solarium så jag blir brun och fin till sommaren. Skulle ha börjat för länge sen men ska börja till helgen :p

Saknar min älskade gofis!


Sandra<3Stefan

På söndag lr lördag kommer jag fixa bilder på allt ja ska sälja i klädväg och sen hamnar dom på blocket och tradera! Köp köp köp ;D

This day

Dagen började med att sitta och kolla på em pp presentation och sen gjorde jag ingenting till klockan 13 då jag redovisade i två sekunder, sen lyssnade jag på nå jävla möte om wångendagen som jag inte ska på. Sen så har ja haft ekonomi och där lyssnade vi på en tant på skolan som har hand om ekonomin.

Nu sitter jag mest och pratar med min älskade Stefan och lyssnar på att han är arg som fan! Men jag förstår han så sjukt mycket! Skulle också varit arg!

Kvällen ska spenderas med en promenad och prat med sötnosen i telefon. Saknar dej så jävla mycket Stefan!!

Sandra<3Stefan

Saknad

Jag kan inte förklara hur jävla mycket jag saknar Stefan, det gör ont i mej att vara i från han. Och jag får inte åka hem förens på freda :(

Just nu så sitter jag och väntar på att jag ska gå ut i regnet och hämta in hästen sen så ska vi träna häst vid han inför fredagen. jag vill inte vara med då, så ska försöka komma undan på nått sätt.. och så jag får åka hem tidigare till mitt älskade hjärta!

JAG ÄLSKAR OCH SAKNAR DEJ MITT ÄLSKADE HJÄRTA DU ÄR DEN BÄSTA FÖR MEJ!!

091231
100110

Du är mitt liv!! <3<3<3

Skit blogg

Blev nå fel med förra inlägget!

To my only love

Jag kände bara att jag var tvungen att skriva lite om mitt älskade hjärta och texten nedanför är i från en låt,
ja jag
vet, men den beskriver så bra tycker jag. men ska ju så klart skriva lite själv också.

Stefan Högberg: Det finns ingen som kan göra mej så lycklig som du gör, jag lyser upp så fort jag ser dej.
När jag hör din röst blir jag helt lelös, jag vetitne vart ja ska ta vägen, vill bara springa hem och gömma mej i
din famn och aldrig komma ut igen. Det ska bli så underbart skönt då ja får komma hem igen,
 då jag flyttar hem på
heltid! Att alltid få vakna och somna bredvid det! Saknar dej så jävla mycket då jag är på skolan!
 Finns inge värre än
att åka i från dej! JAG ÄLSKAR DEJ!

Har fått sjukt underbara sms av mitt hjärta idag också, så idag är jag extra känslig!
Saknar honom som aldrig förr!



There's no picture,
I could paint to tell you what you mean to me
And no poem,
I could write to tell you what you mean to me

You're more than fire
You are more than rain
You're more than love
And you are more than pain
No, no, there's no single word
that could explain

There's no flower,
blooming like the smile in your ethereal eyes
And no scholar,
ever could explain it – he could be so wise

You're more than heaven
You are more than Earth
You're the origin
You are more than birth
You're more than beautiful
You're everything to me

It's not the way that you move
It's not the glowing
on your face when you smile
that makes me trembling and calm
It's not that look in your eyes
when I am going
It's just everything – what you are

There's no ocean,
deep enough to show you what you mean to me
And no mountain,
high enough to show you what you mean to me

You're more than meaning
You are more than time
You are redemption
You're the reason why
You're so mysterious
You're everything to me

It's not the way that you move
It's not the glowing
on your face when you smile
that makes me trembling and calm
It's not that look in your eyes
when I am going

Don't you let them live in your soul
whenever they will try
to barricade the way that you go
You're fragile – souls can fly


I love him

Sen jag skrev sist så har jag :
Fått upp skåpet och det blev jätte bra :)

Tänkte sammanfatta helgen lite.

Fredag: Myste med älskling, grillade hos Sandra med henne, barnen och Robin. Sen for vi upp till holm och sov där.

Lördag: Var ute i galtsröm hos Stefans farbror och var ute på en promenad och bara myste på med mitt hjärta. Vi for runt och kollade lite och bestämmde oss för att till sommaren ska vi fara dit ut så jag får knäppa massa kort hittade några riktigt fina ställen ja vill fota. :)  Grillade också gjorde vi :) På kvällen myste vi till film och for in till staden en snabbis men det sög. :p

Söndag: Vaknade runt tio, fick ett tråkigt samtal. :( For upp mot holm och käkade middag hos farmor och farfar sen till alnö och åt bulla och kolla på mr bean. Sen till lägenheten kollade på whipeout och myste bara.

Måndag: Klev upp 6 och pussade på älskling så han skulle vakna, fikade, pussade ännu mer på hjärtat så han skulle vakna och sen en massa hejdå pussar och kramar. Är så otroligt jävla jobbigt att åka i från honom! Men nu äre bara 19 dagar kvar tills jag slutar så då äre slut på att lämna honom hemma. Då får ja äntligen sova med honom varje natt!  :)

Idag på skolan så har vi gått igenom hur vi ska göra på fredag då det är stallrond, jag vill verkligen inte. Hatar att prata inför folk och nu ska ja prata och visa upp hästen också inför hela skolan!. Men men vi får se hur det går. Önskar att ja slapp vara med. så ska försöka slingra mej på nått sätt :P haha
Sen vara lunch och där bjöd Sara på smörgåstårta mums!
Sen körning där vi körde med klocka och läraren sa att jag var bäst ! :D
Skulle köra två varv och varje varv skulle gå i 1.40 temop så ett vara skulle vara i 1 minut och 40 sekunder och första varvet körde jag på 1.39 och andra på 1.37 så är riktigt nöjd faktiskt :)

Nä nu ska ja ta och göra klart en uppgift och sen gå och äta och sen duscha.

Bjuder på en sommarpuss bild på mej och älskling sen i lördags :)



JAG ÄLSKAR DIG STEFAN HÖGBERG

Home sweet home

Sitter just nu hemma i lägenheten och myser med Paige, pappa ligger i soffan och sover och väntar på att vi ska få åka till bosvedjan och hämta ett skåp till vardagsrummet :)

Själv så väntar jag på att min älskling ska komma hem till mej! Saknar honom!!

Idag så har ja badat i typ 1.5 timmar och sen städat lägenheten och diskat. På fredag ska vi tvätta.. :/ buhuu.

Jag vet inte vad som sker här i veckan/helgen. Får väl se om det dyker upp nått roligt :p

Jag vill gå på bio så får väl se om man lyckas skrapa ihop nå slantar till det då..

Sandra älskar sin Stefan!

Ska nog beställa bredband nu också..

Så jävla trött!

nu har ja lite mer tid lr lust att skriva :p

Imorse klev ja upp halv 5 for upp över mot skolan runt 5. :( Var sjukt jobbigt att se älskling ligga kvar i sängen och mysa som bara den också måste ja fara upp till skolan :(

Kom väl till skolan runt halv 8. Skulle ha omprov klockan 8 och det gick väl sådär..

Sen halv tio hade vi redovisning i häsrkunskap, gick bra tror jag :) Skönt att få det överstökat idag iaf så behöver ja bara sitta och lyssna imorn då dom andra redovisar :p sköönt!!

Sen hade vi körning, jag och rosemarie köra fia-lotta en liten skrutt

Sen vare lunch och efter det körde vi snabbjobb med våra hästar :)

gick sjukt sjukt fort, nästan så det var läskigt! :p
Och nu sitter jag här och väntar på att min lilla älskade Stefan ska ringa mej, har så fruktansvärt tråkigt så det finns inte! Och jag håller på att somna men det är väl inte så konsigt har inte sovit mycket sen i fredags natt så.

Bjuder på en till bild :) har upptäckt att det inte är så jävla jobbigt att ladda upp bilder ändå :p haha



Det är typ storm här uppe nu!! Blåser som fan och regnar som fan!!

Trött Sandra

Ja som sagt jag orkar inte berätta allt jag gjort sen ja skrev sist :p Men sjukt mysigt har jag haft :) En massa gos med älskling ha det blivit :)

Imorse klockan 05.00 bar det av i mot skolan :( Var inte så jobbigt att kliva upp men det är inge roligt att åka i från älskling..

Just nu sitter jag och väntar på mat! Spagetti och köttfärssås okså riven ost oppanpå !!! MUMS!!

Orkar inte skriva nått just nu så bjuder bild ist :)

Sandra<3Stefan

Idag har vi varit förlovade i 4 månader!! JAG ÄLSKAR DEJ!!



Stefan du är mitt liv och jag älskar verkligen dej! :)

Its a new day

Just nu sitter jag på skolan och väntar på att få åka hem. Har denna lektion jag sitter på nu och sen en till sen ska ja bara ta in hästen sen åker jag hem!! :)

Då ska ja åka förbi älskling på jobbet och pussa på honom :)

Sen ikväll så äre fotbolls träning med Kovland, mitt nya lag :) Skulle vara en lugn träning och det är bra för min röst försvinner ibland sen matchen i söndags :S

Nä nu ska ja gå och fika en liten kaka :)

Grattis Hanna idag! :)

Sandra<3Stefan

Good work

Ja i fredags flyttade ju vi in i lägenheten, jag och pappa bar upp alla möbler och ställde dom där hjärtat hade sagt. Fixade och donade lite.

runt tolv kom bebbi hem så då for vi till mamma i kovland och bytte bil. Sen for vi till bebbi och hämtade tv, bord och lite smått och gott.

Sen då vi fått allt på plats så myste vi bara på en stund :)

På kvällen for vi till Stefans faster och grillade och sen for vi hem till oss och sen efter en stund kom jocke och svensson. Stefan och dom drack lite sprit sen for vi ut på Alnö en sväng, där var det bråk som vanligt :p Jag fick köra t5an :D Skit kul!! :D

Sen for vi hem till oss igen och sen ringde moster min och ville ha skjuts hem så skjutsade hem dom sen for vi hem och la oss. Sov som en stock i nya palatset :p haha. 

Lördag: vaknade väl runt 9 och gjorde inte så mycket, for på birsta en sväng och hem till holm och käkade middag. Sen for vi hem igen och på kvällen kom Stefans familj och kollade på Avatar med oss. Ganska så bra film ändå :p

På kvällen for vi in till stan och surrade med lite folk. Sen for vi hem och la oss somnade om en stock åter igen :p

Söndag:
Spelade träningsmatch med Kovland mitt blivande lag :p Jävligt roligt men det känns i kroppen idag ska ja säga! :( Har så sjukt ont!! Men men det är väl sånt som händer! :p Fick väska och kläder iaf och vi har träning på tisdag igen :)

Nu sitter jag på skolan och har tråkigt. Men jag åker iaf hem imorn till mitth hjärta!

Och på onsdag åker jag till STHLM med flickorna!

Nä nu ska ja ha tråkigt!

Sandra Älskar Stefan!

RSS 2.0