Måndag morgon

Morrn morrn! :)

Nu har jag och Paige precis varit ute på en timmes promenad i detta fina väder! :)

Nu ligger vi i soffan och väntar på att bebbi ska komma hem och äta lunch sen ska jag och paige nog åka och vara med Sandra :)

Ikväll ska jag tvinga med mig Stefan på en promenad också :) hihi. Hårdträning nu :p



Bild 1: Paiges snygga sovstil :p
Bild 2: Jag och Paige på promenaden <3
Bild 3: Paige på promenaden :)
Bild 4: Jag :)
Bild 5: Jag :)

Nyss tränat

Nu har jag vart och tränat och fan va jobbigt det var! :o haha.

Idag har jag och bebbi bara legat i soffan och grina typ.. Kolla på en skit hemsk film! :( Nu har vi också paige här och hon ska vara här tills på tisda lr onsdag :)

Planer för veckan:

Måndag: Bara mysa på med Paige, ta en promenad om det är fint väder :) Sen åka och kolla in ett gym som jag har bestämt att jag ska börja på nu! Plugga

Tisdag: Åka och provrida en häst :) Mysa med Paige. Plugga

Onsdag: Plugga, ringa sjukhuset och höra när jag ska komma på måndag vecka 10, då min praktik börjar

Torsdag: Plugga, träna

Fredag: Mys med bebbi <3

Lördag: Utgång kanske?

Söndag: Mysa som bara den! Träning!


Ja då vet ni vad jag ska göra :P

Nu ska jag vänta på att bigbrother börjar och att bebbi och paige kommer hem från andrea och seanbanan!


I know that..

I fredags så åkte jag och bebbi till andrea och sean banan :p vetiten hur man stavar hans namn :o haha. Där satt vi och kollade på Ailien återkomsten. Sen så for vi hem runt halv 1 och sov som en stock

Lördag: Vaknade väl runt kvart i tio. klev upp och slog på tvn och hann väl itne mer än å sätta mej innan stefans telefon ringer och jag blir livrädd :p haha. låg och myste en stund i sängen innan vi kelv upp och for till andrea och sean banan igen. Stefan köpte deras 740 så nu är vi fattigare än en hemlös typ! Hatar pengar och räkningar! Sen efter det så for vi till conny och sen tillbaka till sean och hämtade han och sen tillbaka till conny och var där och pussade på abbe en liten stund sen skjutsade jag conny och bebbi till timrå för dom skulle få gå på hockeyn och äta mat och grejer. Efter jag skjutsade dom for jag hem bytte och sen for jag och plockade upp Sandra och sen for vi och handlade lite godis :)

Sen satt vi hos Sandra och käkade pizza från biteline och surrade och bråkade med barnen :P

For sedan till bosvdjan för att hämta upp bebbi och sean banan och skjutsa hem sean banan och sen for vi hem och bokade biobiljetter sen for vi och plockade upp seanbanan och andrea sen drog vi på bio hämtade ut biljetterna sen for vi på max och där vare sjukt med folk så vi fick typ slänga i oss maten :o Sen snabba oss till bion igen men vi hann! :p

Vi såg min låssas fru och visst va den bra men man fattade ju slutet på en gång :p som vanligt med alla kärleks komedier :p

Idag vet jag inte om vi ska åka upp och köra lite skoter. Men är ju ingen sol så det är tråkigt :o hehe.
Ikväll klockan 19 har jag iaf träning på balders, lär väl vara typ 3 pers idag men men.

Nä nu ska jag kolla på emil i lönneberga ! :p



Bjuder på lite gamla bilder :P

...

Undrar om jag alltid kommer känna såhär?

Kaboom

Paige kom hit imorse halv 7 så vi låg och sov till 10 ungefär :) Hon är snäll hon! :)

Sen har vi varit och träffat Stefan sen var jag och köpte en ny leksak till henne, glad hon blev så den har hon härjat med nu i ungefär en timme :p Pappa kom precis och hämtade henne så nu är jag själv igen :( Trist!

Sen ska jag kolla på oc klockan 3 om det är idag :p Sen ska jag åka till bebbi med nån jävla grej och hämta han sen vet jag inte vad som sker.

Nä nu ska jag ta och plugga lite! :(


blää

Jävla skit! Nästan klar med räkningarna och då fuckar sidan upp!! Jävla äckel swedbank!!

Love my life

Hemma från jobbet nu.

Imorrn bitti kommer paige hit och ska vara med mej :) Vi ska först äta lite mat lr hon ska sen ska vi hoppa i säng och sova till minst klockan 10 ! Annars blir jag sur på henne :p Ska även plugga kolla på en film och massa mer skit.

Ajja nu kallar duschen.

Puss hej

Jobb

Nu har jag varit på skolan och pratat med min lärare så nu har jag lite mer uppgifter att göra :)

Sen har jag vart en snabbis på birsta också och nu ska jag åka och jobba 15-21 ska bara packa ner matlådan med fiskbullar och potatis :)

Ikväll blire nog bara lugnt efter jobbet kolla på bb och sova för imorgon väntar en dag med PLUGG! Ska kolla på en film på typ 2,5 timmar sen ska jag skriva om den och sen ska jag skriva om tarmar och grejer och kollar upp och hjärtat och sjukdommar runt där sen fick jag lite tips på hur jag skulle komma vidare med ena uppgiften som jag kört fast på så det ska jag också göra imorn :) Sen betala alla räkningar så det är klart och sen åka på boa och kolla om dom har nått gått :) hihi.

Ajja nu måste jag åka.

Btw denna ska jag göra innan sommaren :)



blev helt kär i den och i texten!

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Eftersom jag vill bli klar med denna jävla lista nångång blir det flera om dagen nu :P

Men en person jag skulle vilja byta liv med är jessica alba bara för att hon är så snygg och jag skulle vilja se vad hon gör på dagarna :p

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Jag hoppa över dag 15 för den var tråkig.

Men i min väska har jag en miljon pännor, en plånbok, en annan liten väska där jag har tamponger, hårspännen, läppglans och lite annat roligt sen har jag en kalender, bilnycklarna, hemnycklarna sen har jag inte så mycket mera :p

Men såhär ser min väska ut :



Fast jag har inte den långa remmen. :p

Onsdag

Igår var jag på dåligt humör! Men idag är jag på lite bättre humör :)

Idag ska jag till tandläkaren klockan 15 :( Innan det ska jag väl göra lite lunch till bebbi och åka med det till han sen ska jag hem och skicka in lite mer uppgifter till min lärare innan ja ska till tandis.

Imorgon ska jag jobba 15-21 och före det ska jag till läraren klockan 13.

På fredag vet jag inte vad jag ska göra riktigt, betala räkningar sånt där jätte kul..

ajja jag har inte så mycket att säga nu märker jag :p

Sandra<3Stefan

Poop

Ja idag har jag städat och grejat. Sen for jag till stefans jobb för att typ bara vända. Nu sitter jag hemma och väntar på att debbi ska komma, vi ska vara vovve vakt en stund :)

undra vad man ska äta till middag idag då :o Bebbi skulle äta med Danne så jag får väl hitta på nått själv då!

Jag är sur så stör mej ej!!

Tisdag

Hallå! Inatt har jag inte sovit så bra, vaknade 3 av att jag blödde näsblod, blev kvar på toa i ungefär en halv timme, precis efter att bebbi åkt på jobbet brjade jag blöda näsblod igen, och sen klockan 9 började jag igen! :o sjukt irriterande!

Idag ska jag gå en promenad alldeles strax, sen ska jag klä på mig nå sköna kläder och fixa mej och sånt. Kom på nu att jag tar nog promenaden sen då bebbi kommit hem på lunchen för jag vill ha solglasägon på mej då jag ska gå om det är sånt här fint väder :)

Ska också plugga en massa idag, körde fast på ena uppgiften igår men jag ska få lite tips och sånt av min lärare på vad jag mer behöver skriva. Ska skicka in en till uppgift idag och på börja en annan.

Ska lägga in lite ny musik på telefon också :) Så kan man kanske ta bort all gammal skit jag har där :p har ja bara en sisådär 250 låtar och lyssanr kankse på 5 :p haha.

Nä nu ska jag ta och göra nån nytta. Kanske plocka fram en massa kläder och väskor och slänga upp på tradera och sälja, har så sjukt mycket jag inte använder.

Sandra<3Stefan

hejhopp

Vilken jävla morgon jag haft! :p

Ställde klockan på halv 9 för att jag skulle ha gott om tid att äta frukost och fixa mej och sen gå till birsta till tio ungefär. Men jag vaknade av klockan sen stängde jag av den och vaknade halv 10 :O Jävlar va brottom det blev, var utanför dörren 09,37 och då fick jag brottom så gick en väldigt skön powerwalk till birsta, tog ungefär 15 minuter :) men fan va jobbigt det är att gå fort i boots och i snö! :O haha.

fixade linserna iaf och gubben där hade ju gett mej en dags linser förra gången jag var där, inte undra på att jag sett skit med dom då jag ska ha månadslinser och haft dom andra i typ 10 dagar :o

Men nu har jag iaf fått rätt och ska testa dom sen, för just nu ska jag ta och renskriva allt på datorn och maila till min lärare så ska vi träffas på torsdag ist :)

Uppdaterar senare :)

Söndag

Igår var jag som sagt med min underbara Sandra! Har saknat att umgås med henne så sjukt mycket men det ska det bli ändrig på! :)  Igår så satt vi i bilen från typ 7 till 12 :P haha. satt bara och åkte runt överallt, satt på fraktar, birsta, for runt alnö, for runt överallt och surrade en massa skit and deep talk! :D haha.

Sen klockan 12 skjutsade jag hem stefans syster till timrå och sen for jag hem och spelade mario :P haha. är fan beroende av det spelet :p

nu ska jag ta och fara ut till timrå och fixa en grej på svevia sen ska jag nog brassa upp till holm och köra skoter, ska möta bebbi. Och sen ska jag också hinna plugga idag, hur fan ska jag hinna med det och träningen! Hmm. Får kliva upp och skjutsa stefan på måndag så hinner jag plugga lite innan också :p

Ajaj nu ska jag ta och borsta gaddarna

You know I love you

Sandra<3Stefan

..

I was blindfolded, but now I'm seeing
My mind was closing, now I'm believing
I finally know just what it means to let someone in
To see the side of me that no one does or ever will
So if your ever lost and find yourself all alone
I'd search forever just to bring you home,
Here and now this I vow




teen mom

Nu har jag pluggat en del, har suttit och skrivit om hur man ska vårda nån i livets slut. Nån som har några tips får gärna säga till :) Nu har jag tagit en liten rast och ska äta några skorpor :)



Ligger just nu och myser under täcket som alice har skita ner och kollar på teen mom. Och fy fan vad jag hatar två stycken!!!

Har itne hört ett skit från bebbi heller..

Plugg på en lördag!

Nu har jag duschat, satt i linserna, klätt på mig, slagit i gång tvättmaskin och nu ska jag väl ta och plugga! Vill verkligen inte men jag måste, har en jävla massa saker som ska vara klar på måndag! Blää!!

Ajja hörs senare :)

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.



Tror detta är för ungefär ett år sedan, jag står ju i stugan på wången så det är från 2010 iaf :P

God lördag

God morgon denna kyliga dag!

Jag och bebbi klev upp kvart över 7 på en lördag :o Kollade på termometer som visade -27! Skönt!
Sen gjorde jag mackor och saft till bebbi sen for vi till bergeforsen och satt där och vänta på alla andra. Tyckte synd om alla som skulle åka skoter idag men dom får skylla sig själv! Det var ju fint med sol iaf ! :p

Efter att vi lastat av skotern och grejer så försökte vi starta bebbis skoter men den ville inte, och det förstår jag. Jag skulle inte heller vilja starta nu! :p Men till slut gick det och då fick jag en hejdå puss sen for jag där i från.

Nu sitter jag hemma och ska hoppa in i duschen, hade hellst haft badkar men nu har man ju inte de :(

Idag ska jag plugga som bara den! Sen ikväll ska jag väl kanske umgås med Sandra? :)

Nä nu blire duschen för jag fryser som en galning!






Morgon morgon

Idag fick jag äntligen sova ut! Har inte gjort det på hela veckan så det var jävligt skönt!

Igår så jobbade jag till 9 och efter det så kom bebbi och hämtade mig så for vi till skogen och hämtade hans skoter sen så hämtade vi min bil i timrå och sen for vi he, jag hoppade in i duschen för jag höll på att frysa ihjäl och sen ner i sängen direkt. Somnade nästan bums.

Idag ska jag jobba 13-21 igen en denna dag ska jag vara på en bättre våning! :D Skönt att komma ner till mina favoriter! :) Före det ska jag väl äta nån lunch och klä på mig och sånt.

Fan va skönt att det äntligen har slutat snöa iaf ! :D Lite synd att solen alltid tittar fram då man inte kan vara ute.

Ajja nu ska jag ta och klä på mig lite mer, sitter bara i linne och shorts nu och tror det är lite för kallt för det :P


Sandra<3Stefan <3


Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Jag vet att jag aldrig kommer gifta mej, för alla som gifter sig skiljer sig.

Men om jag skulle göra det så ska jag gifta mig på en brygga, en såndär lång som går ut i vattnet. Sen ska folket sitta i små vita båtar runt om. :p haha. ajja det är det lilla jag planerat av mitt bröllop om jag skulle gifta mig.


R.I.P Eli Squaredance



Min älskade Elipeli som jag hade på wången! Jag upptäckte igår då jag kollade på travsport.se då jag sökte på honom att han var död :o Han dog 2010 så dom måste ha tagit bort honom under sommaren/hösten :( Jag som sa att jag ville köpa honom om dom skulle sälja honom, jag sa även det till alla lärare! Men det sket dom tydligen i! :(

Min älskade vän!

Från början då jag hade honom skulle han testa mej hela tiden. Sen efter några veckor så då jag skulle hämta honom i hage så kom han så fort han fick syn på mej eller då jag ropade på honom. Jag kunde göra precis vad jag ville med han. Kunde borsta och greja med han inne i boxen och han stod blixt stilla lill gubben.

Funderar på att ringa upp till wången och höra vad som hände med honom, om han gjorde illa sig eller om dom bara inte hade nytta av honom längre.

Saknar dej bubben, har jag gjort sen jag for i från dej! Älskar dej Eli!

Jobb

Orkade inte gå på ica maxi så jag gick bara en liten sväng runt här där vi bor :) Var ju ganska kallt ute faktiskt och det snöar fortfarande! :O har fan gjort det sen i tisdags! Bajs snö, så le på dej nu!!

Nu ska jag ta nått och fika och sen vänta på älskling och hoppas att gubbjävlarna kommer då han är hemma, för jag vill inte prata med dom!

Sen efter bebbi har varit hem på lunch ska jag väl skjutsa han till jobbet och sen fara och jobba själv. Undra vart jag kommer hamna, hoppas på väning 1 :p för jag orkar inte med våning 2 idag :p

Nä nu blire frukost, magen skriker efter mat! :p

Morgon promenad

Idag klev jag upp halv 9 :) duktig jag känner mej. Nu ska jag ta och bädda sängen och slänga ner alla kläder på sängen för dom ska ju komma hit och fixa nå skit i lägenheten.

Sen efter jag gjort de och borstat tänderna ska jag ta och gå ner på ica maxi och köpa lite lunch till bebbi och middag till mej :) Blir pasta carbonara till lunch och mexikans taco paj till middag! :) Mums! Fast jag har inte kollat hur kallt det är ute så får väl se om det blir en promenad :p

nä nu ska jag fixa och dona här så hörs vi ikväll lr imorrn :)

Sandra<3Stefan

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Då jag inte har några bilder på datorn sen jag var i bulgarien så får vi ta nån annan.



Denna är tagen i Göteborg i höstas :)

Sandra<3Stefan

bikelnafkp

Igår var jag som sagt i holm hela dagen. skit tråkigt, inget var det på tv heller från typ 4 till 8! :o

Klev upp imorse klockan 6 :o fikade, gav djuren, va ut med paige, släppte ut ludde i hundgården. Sen for jag till sjukhuset där vi fick kolla på en operation. skit tråkig! Jag ville se nått kul men inte fick jag det.

Nu sitter jag hemma och väntar på bebbi, sen efter det ska jag åka till birsta och ändra tiden hos optikern eftersom jag jobbar på fredag. Ska också leta reda på nån rånarluva som bebbi skulle ha. Kan inte ha linserna nu heller då jag är förkyld som attan.

Imorgon ska jag jobba 13-21 tror ja det var :p haha. Skönt att göra nånting iaf:p

Den 6 april åker jag och tjejerna till STHLM över dagen :) Så nu äre bara till att spara pengar :) hihi.

Ajja nu ska jag ta nått att äta. Blir nog gröt och hårdbröd mackor med grillkrydda på :)

Sandra<3Stefan


Bajs!!

Ja imorse fick jag ju kliva upp 06,20 för att skjutsa mamma, pappa, maria, janne till stan och sen for jag hem och hoppade ner i sängen med Paige. Och vad tror ni händer sisådär 8,15 :o Jo grann jävlen står och kapar planker utanför mitt sovrums fönster :o SÅ idag är jag på dåligt humör!

Jag ska åka upp till holm sen, men jag vill pussa på mitt hjärta först innan jag åker upp. Så jag far väl upp runt 1 då..
Jag ska ta med mitt wii så jag har nått att göra idag :p Jag ar snart klarat ut det ;D Då måste jag ju köpa ett nytt men dom är ju så jävla dyr bara..

Imorgon så ska jag på skolan, lr på sjukhuset och kolla på en operation. :) hoppas de är nått spännande bara! :)

Torsdag ska jag jobba 13-21 och före det ska äckel gubbar gå in i våran lähente och byta nå jävla filter och då tänker jag inte vara hemma. Sp lär väl bli att åka på birsta före.

Sen fredag ska jag också jobba 13-21 och efter det vet jag inte om jag ska hem eller om jag ska till tilda.

Ajja nu ska jag ta och göra nån nytta.

Sandra<3Stefan

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Ja du allt möjligt! Men mest äre väl om man ska få nå jävla jobb nångång!

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.



En skjorta som är längre ett vitt linne under och leggings och varma goa strumpor har jag på mig idag :P Har även dom hatade linserna i! Ser inget nu då jag skriver!! Bajs linser!!

Har varit och tränat nu och jag ska inte dit igen! :p Aldrig i livet! Stället i timrå hade inte öppet förens 5 så jag for till friskis ist och det sög balle!!

Ajja nu ska jag skriva upp när jag ska jobba fick lite pass :)

Sandra<3Stefan

R.I.P

Igår dog Raija! :( En av världens mysigaste vovve! Tänker på er!

Glad alla hjärtans dag

säger man så? Ajja sak samma hoppas ni får en fin alla hjärtans dag :)

Idag så är man vaken med tuppen! Han ovan för har gått med nån jävla polermaskin på golvet lr nått! HAr låtit som jag vet iten vad! Mamma hörde till och med genom telefon hur det lät! :o

Mina planer för denna vecka är:

14/2 : Ja idag ska jag plugga! Sen då jag skjutsar bebbi på jobbet efter lunchen så ska jag åka och träna och sen hem och mysa med bebbi!

15/2 : Mamma och pappa kommer och hämtar mig halv 7 typ :o Ska köra dom in till stan sen hem och sovva med paige! Sen på efter middagen ska jag åka upp till holm och vara där över natten! Ska sova helt själv! :( Utan min älskling! :(

16/2 : Ska väl kliva upp typ 6 :o göra mej klar och ge djuren mat och sånt. Sen bär det av in till stan klockan 7 då jag ska vara på sjukhuset klockan 8 och kolla på nån operation, jag hoppas på kejsarsnitt! :) Sen åka och träna, Sen ska jag åka upp till holm igen och sen lär jag väl ska hämta mamma och pappa och sen hem!

17/2 : Lär nog sova en stund på morogen skulle jag tro :p Sen ska jag väl plugga och städa sånt där tråkigt. Sen äre kärring gympa på kvällen! :)

18/2 : På dagen ska jag åka tillbaka till optikern och kolla upp linserna och säga att dom är skit! Sen på kvällen ska jag till ida och vara med dom tills dom ska ut på krogen.

19/2 : Ska köra bebbi plus skoter till ljustorp och sen blir jag själv hela dagen och hela natten :( så jag lär ju typ nörda tv spel hela dagen plus halva natten! Kan ju inte sova själv längre.

20/2 : Ska hämta bebbi på kvällen i ljustorp sen träna klockan 19 :)

Ajja det var min vecka det. Nu ska jag gå på en lite promenad så jag slipper höra ljudet av gubben för nu har han börjat igen!

Sandra<3Stefan


Har tråkigt

VEM?

vem är i rummet med dig? Ingen
vem fick du senast sms av? Sandra
vem tänker du på nu? Alice
vem pratade du senast i telefon med? Mamma igår
vems hus var du senast i? Mamma och pappas
vem önskar du var med dig nu? Alice
vem är din favoritsläkting? Jullan så klart :D
vem i din skola går dig mest på nerverna? Ingen aning

VAR?

var går du i skolan? Komvux, sundsvall
var är din mobiltelefon? bredvid mej
var är din mamma? Hemma kanske?
var sover du? I sängen så klart
var handlar du mest? Olika, h, gina, cubus, bikbok
var fick du tag i tröjan du har på dig? Har ingen på mig
var åkte du senast bil? Hem
var i ditt rum är du? Är i vardagsrummet i soffan

VAD/VILKEN?

vad åt du senast? Chips :p
vad drack du senast?  Fanta
vad är det för färg på dina byxor? Har inga byxor på mig
vad är den närmaste saken som är blå? Måste nog vara pennan som ligger vid mina fötter
vad har du på fötterna? Duntofflor
vad är din favorit färg? Svart, Röd
vilken film såg du senast? step up 3
vad hör du just nu? tvn och tvättmaskin
vad har du för frisyr? en knut mitt på huvudet

HAR DU NÅGONSIN?

sovit i en annan säng? Ja
hånglat på en bio? Ja
hånglat i skogen? Ja
tyckt att din kusin är het? Nej
sovit naken? Ja
kört över hastighetsgränsen? Jajamen
målat om ditt rum? Jajamen
dansat framför en spegel? Självklart

fått hicka? Jajjamen
dumpat någon? ja
hoppat in i en bil med folk du just träffat? Ja, liftade 1 gång med Lisa för nått år sedan :P
varit i slagsmål? Nja
hånglat med en främling? Ja
smugit ur ditt hus? Ja
haft sex utomhus? Ja
saknar någon just nu? Ja!


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Eftersom jag inte har nån bästa vän så kan jag inte lägga upp nån..

Dan före alla hjärtans dag :P

Ja nu var det ett tag sen ja bloggade så jag passar på då bebbi ligger i sängen och sussar så gott. :)

I fredags jobbade jag 8-16 skjutsade först bebbi till jobbet och sen for jag till mitt jobb. Var en stressig morgon till klockan 10 typ.  Sen var det som vanligt på jobbet. Slutade 4 då åkte jag till bebbi och hämtade honom och skotern :) Sen åkte vi hem käkade våfflor och sylt, glassen var slut :( Sen pkte vi och hyrde en film sen var vi bara hemma och myste hela kvällen :)

Lördag: Klev upp halv 9, grejade med linserna, väckte älskling 711 gånger tillsluit klev han upp, packade väskan, fikade, stefans syster kom, vi for upp till holm och körde skoter till knyrn. typ 5 mil fram och tillbaka blev det. Vi såg också en älg :) Bebbi höll på att göra en skit snygg vurpa! :p Sen var vi i skogen en stund och fikade lite och myste med Paige. Sen då aldrig mamma och pappa kom hem så for vi hem. Lämnade Sanna for och handlade tacos, åt tacos, duschade och sen for vil till Stefans faster som fyllde år :) FIck jätte god kyckling paj och drack lite vin :) Sen hämtade vi Danne och for och hyrde två filmer, A-team och step up 3 båda var skit bra! :D Drack lite jäger och redbull jag och myste på :) Sen efter dom for vi och hämtade stefans or och far och syster och körde hem dom till Timrå.

Söndag: Vaknade för en timme sen ungefär, gick och duscahde och startade en tvättmaskin. Idag ska vi åka och hälsa på Sandra och lille lucas som fyllt år :) Sen ikväll äre fotbolls träning :D Hoppas många kommer :P Ajja nu ska jag vänta på att bebbi vaknar, om han inte vaknar innan tolv går jag ohc väcker honom med lite vatten i ansiktet :D hehe

Sandra<3Stefan




Linser

Nu har jag linser i och om jag gör npgra stav fel så äre för att jag ser inget på nåra håll i dom! Det suger ganska rejält!! Sakanr redan mina glasögon! Men jag ska dit om en vecka igen så får väl säga till att jag inte set nått på nära håll, för jag kan inte ens sitta normalt vid ett bort och läsa typ tidinigen! Han måste ha tagit fel styrka lr nått! :S Jag fattar ingenting iaf!

Linser

Idag ska jag som jag sagt tidigare till optikern och fixa linser! Läskigt!! Har ju aldrig haft nått sånt förut! Får väl se hur det går om jag får några lr inte. Annars får ja väl ta nya glasögon! Även fast det är skit dyrt! :(

Jag tänkte även gå en promenad idag på morgon innan frukost, men det snöa ju så jävla mycket så jag ville inte! Ska ju träna ikväll ändå så.

Nä nu ska jag väl ta och klä på mig och äta lite frukost. Sen ska jag väl hitta på nått jag kan göra till bebbi på lunch och åka till han med. :)

Ajja nu ska jag ta och börja här samtidigt som jag kollar på sjunde himlen.

Sandra<3Stefan

Idag har jag och bebbi varit förlovad i 1 år och 1 månad! <3

Love

Idag skulle jag ju till tandläkaren, men hon ringe och väckte mej imorse halv 10 :o Och sa att hon var sjuk så jag behövde inte komma dit, utan fick en ny tid den 23 ist! Blä!

Så då ringe jag till rekryteringen och sa det och då fick jag börja 13 ist för 14,30 :p då får man ju in lite mer pengar :) hehe.

Efter tandläkaren ringde så kunde jag inte somna om så jag slänge på mig mjukis byxorna och jackan och gick en promenad på 30 minuter i det strålande vädret! :) Sen har jag också duschat, klätt på mig och sminka mig med så mycket som mascara :p

Idag ska jag ju som sagt jobba 13-21 och efter det blir det väl hem och mysa ner mig med bebbi i soffan. <3

Jag uppdaterar imorn då jag vaknat :)

Imorn ska jag ju även fixa linser och jag är nervös!

Sandra<3Stefan


Beer

Idag har jag pluggat, handlat kallingar till bebbo, våfflor, bröd, saft och lite annat gott. :) Sen har jag fått världens coolaste magtröja på posten! Jag älskar den! Den är vit med ölburkar på haha. Bild kommer sen :)

Nu väntar jag på bebbi så ska vi åka upp till skogen och äta middag och hämta hans skoter. Sen blire väl hem då ska jag skicka lite jobb till min lärare som jag gjort.

Jag har massa på min önskelista just nu och inget av dom kommer väl hända detta år.

Men det jag ser framemot är mantorp i slutet av juni! Och sommaren så klart. Om jag nu får följa med bebbo dit, han vill åka själv men om han gör det så åker jag också dit själv! :p

Nä nu ska jag diska innan bebbo kommer hem, blää!! Hatar disk!



sandra<3bebbo

Tisdag

Ja idag skulle jag ju ha vart på sjukhuset halv 11 med bebbi men tanten var sjuk så vi kunder inte komma dit, utan han skulle få en ny tid och det lär väl bli om typ 150 år! :(

Idag är jag dagvill! Tänkte skriva onsdag i rubriken! Så kan det gå! Imorn ska jag jobba så jag måste skriva till min lärare att jag inte kan komma imorn och att vi kan ta en tid nästa vecka.

Idag så ska jag väl snart ta på mig nått på benen och sen vid tjugo kvart i tolv bege mej till min älskling med mat, tänkte överaska honom med pasta carbonara :) hihi.

Sen ska jag väl hem och pluga arsle av mig! :( Ska skriva en historik uppgift som jag redan gjort men tappat bort! :( och sen en massa inom sjukvård och hemsjukvård! Blä!! :P men ska bli så jävla skönt att vara klar till sommaren och få löneförhöjning ! :D

Nu ska jag väl ta och fika nått och sen göra mej klar :)

Ska även träna idag! Skönt!!

Sandra<3Stefan!

Btw i helgen ska vi åka skoter och stefans syster ska nog följa med så det ska bli kul :) Ska även ta med systemkameran så jag får grymma bilder på stefan då han vurpar!  ;D



Min snygging! Bara min!!

Måndag 7 februari

I helgen så har jag gjort:

Fredag: for upp till holm på kvällskvisten och sov där :)

Lördag: Upp tidigt och satt på skotern påklädd och klar tio i 9, körde hur mycket som hellst, även så körde jag fast två gånger och bebbi 1 gång mitt ute på sjön i uppståvatten! :p Vi var väl hemma runt 2 tror jag. Då slängde vi oss i soffan och väntade på go mat från pappa! :) Sen for vi hem, duschade slappa lite och sen bar det iväg till bosvedjan där vi kollade på hockey, sen vidare ner till conny där jag bara var en stund tills jag for hem och spelade wii! Hämtade bebbi och danne tolv sen vara sängen på stört!

Söndag: Vakande av att det var strålande väder förökte få liv i min sombi och tillslut lyckades jag så vi slängde in oss i bilen och for och körde mer skoter! Var en sjukt härlig tur! Fot runt och burka hur mycket som hellst så hjärtat var helt slut efter åt :p haha.

Tänkte visa lite bilder också :)

Planer för veckan:

Måndag: Fixa mej, pussa på bebbi, åka på skolan gå ner till bebbis jobb, storhandla, hem och äta middag sen slappa.

Tisdag: Sjukhuset med bebbi, sen plugga, träffa Sandra?

Onsdag: Skola halv 12, tandläkaren, halv 2 :(

Torsdag: Plugga, fixa linser 15,00 träning 20-21

Fredag: Plugga, ska försöka få med bebbi på bio för att fira våra 1 års dagar och alla hjärtans dag

Lördag: Köra skoter?
Söndag: Köra skoter?

Bilder:


Tjärnen vi burka sönder ;D


Min snygging ;)


Älskar snö och sol!


Sol&träd


Tänk om alla dagar kunde vara som denna


Min älskling vurpa!! :D



Nyaste pussbilden! Snyggt att min hand och telefon är i ansiktet på oss :p

Sandra<3Stefan mest i hela världen!

chafför som vanligt

Nu ska jag ta en lång varm dusch. Sen vänta på att bebbi ringer och vill hem.

Sandra<3Stefan

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att jag biter på naglarna! Har lyckas suta en gång men då skulle jag på en intrvju på nå jobb och då blev jag nervös och då började jag igen! Och nu kan jag inte sluta!! :( Och att jag biter sönder mina kinder jämt! Har stora jävla blåsor och äckliga saker bara för att jag biter där hela tiden!

Här skulle det vara en bild på blåsor i munnen som jag skulle ta i gtån google! Men fy fan va äckligt!! Jag vill inte lägga upp nån! Dom var ju sjukt äckliga!!

Fredag

Ja nu är jag vaken igen och ska väl börja dagen med att fixa mej lite. Sen ska ja packa väskan också för jag ska åka och träna och sola lite! :) Skönt!

Sen idag ska vi kanske åka och kolla på skoter på gärde om det är nått idag jag fattar ingenting om när det är :p

Klockan 12 ska jag befinna mej på bebbis jobb för vi ska åka och äta nånstans :) Lär väl bli på etage! :) Mums!

Nä nu blire lite fix, har ingen aninig om va ja ska ha för kläder idag, känner inte att jag vill klä på mig! Vill gå runt i trosor och bebbis tshirt hela dagen!

Ajja vi hörs senare! :D

Sandra<3Stefan

Fin bilen

Nu är jag hemma igen en snabbis bara. Ska snart åka till bebbis jobb och göra bilen fin! :D

Sen ikväll äre tant gympa klockan 20-21 som jag ska på! Höll på att dö sist men det är sjukt värt de! :D

bajoja

Ja idag så ska vi göra massa jag och Paige! :) Vi vaknade för en timme sen då tog vi en lite promenad i snö vädret! Hatar att de snöar!! :( Nu känns sommaren flera miljoner mil bort igen! :(

Nu ligger Paige i mitt knä och är elak för det låter utan för dörren. Själv har man nyss ätit ett äpple och väntar på att älskling ska komma hem så jag får pussa på han!

Jag ska väl ta och klä på mej nått vettigt och fixa mej nu. Tänkte åka iväg sen direkt då bebbi far tillbaka till jobbet.

Nä ni får en dagens sen och lite annat

Sandra<3Stefan

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle köpa ett hus, en bil och åka utomlands i nån månad! :p Sen kanske man skulle köpa en lägenhet där också? :p Fast så långt räcker inte en miljon :p



Där skulle man kunna bo ! :D

Kväll

Sen jag skrev sist har jag gjort detta:

* Ätit spagetti&köttfärssås
* Gått en promenad med Paige, viktoria, Debbi och en annan som hade en hund som hette Ludde.
* Ätit popcorn, kollat på film med Bebbi, Viktoria och Emil och vovvarna så klart.

Nu har bebbi åkt iväg och ska hämta sin syster och sällskapet for hem så nu äre bara jag och paige kvar här. Så få tänkte jag ladda upp lite bilder :)




Sådär såg jag ut idag. Vetinte varför jag balanserar på ett ben men men :p



Jag längtar efter sommaren! Skulle vara sjukt skönt med en utlandsresa nu men det finns det inte pengar till tyvärr :(


Min bebbi på nyår! Sämst kvalle på bilden!



Jag vill ha pengar! Ingen miljonär som vill skänka bort lite? ;)

Är nå jävla fel då jag ladda upp bilderna så det får bli mer imorgon!

Morgondagens planer är:

* Gå en promenad med paige
* Äta frukost/lunch
* Åka på Ikea och handla ljus
* Åka och skaffa gymkort
*Äta middag
* Åka och träna tant gympa! :D

Sen ska jag också plugga! Har en massa uppgifter att göra tills på Onsdag! :O

Nä nu ska jag krypa ner i sängen och invänta mitt hjärta!

Bilder



Fler bilder kommer sen! Ska göra mat nu

Sandra<3Stefan

School

God morgon! Idag var jag sjukt jävla trött. Blev ju inte så mycket sömn igår först somna ja inte förens typ 2 sen upp halv 7 och sen efter det vare inte mycket sömn. Inatt somnade jag inte förens 1 och var död då bebbi for och klev upp 10.

Idag ska jag till skolan klockan 13. Sen efter det ska jag fara till stan och kanske fixa linser! :D Måste ju ha linser då jag spelar fotboll och tränar, jag ser ju fan inte utan glasögonen snart och jag kan inte gå runt som jag gjort de senaste tre åren med solglasögonen på glasögonen :P ser ju hemskt ut! :p

Idag tänkte jag faktsikt lägga upp en outfit bild :p inte ofta det händer. men det blir nog sen då jag kommer hem. För nu måste jag fixa mej, ska vara på bebbis jobb 5 i tolv då ska vi åka och hämta 850n och äte lunch på hantverksvillan! :D Mums!!

Nä nu måste jag gå om jag ska hinna med mej och packa läxorna och det!

Sandra<3Stefan

Jag måste fan knäppa nya puss bilder med hjärtat! Har ju bara gamla! :(



Om mej och Stefan

Relationslista

Vad heter ni?
Sandra&Stefan

Hur träffades ni?
I min lägenhet på ön, genom en gemensam vän

Hur länge har ni varit tillsammans?
1 år 1 månad och 1 dag :p

Bor ni ihop?
Självklart ;)

Har ni barn? 
Nä :(

Har båda körkort? 
Självklart ;D

Kommer du ihåg er första kyss?
Jajamen!

Vem sa "jag älskar dig" först?
Jag

Vem är äldst? 
Jag

Vilka stjärntecken är ni? 
Tydligen är båda skorpion nu enligt den nya gubben som gjort om allt!

Vem är längst?
Stefan så klart!

Vem sjunger bäst? 
Jag vem annars? ;)

Håller ni varandra i handen på stan? 
Går aldrig på stan men annars så

Vad har ni gemensamt? 
Typ allt

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? 
Vi lärde känna varandra lite innan vi blev tillsamman

Blev du kär vid första ögonkastet?
Andra typ :p

Har ni nån speciell låt?
Yes

Har ni stora framtidsplaner? 
Det vet man då båda har fast jobb

Har ni gråtit i varandras armar? 
Jajamen

Har ni varit utomlands tillsammans? 
Nej, har ju en pajas som inte vill :p

Vilket är ert bästa minne? 
Många fina minnen så kan inte välja ett

Vem lagar bäst mat? 
Jag :D

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? 
En kolla på tv och den andra sitter vid datorn :p eller så åker vi bil runt ön och surrar

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Självklart! Blir sur om jag inte får nån!

Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades? 
typ 2 km

Blir du lätt svartsjuk?
Inte svartsjuk, orolig

Brukar ni bråka?
Tjafsar


New brills


Jävligt snyggt att man ser tvn i glasögonen! :p


Försökte knäppa på Paige med camen gick sådär :p



Jag vill ha sommar och sol nu!!

Sandra<3Stefan

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Ja detta var svårt! Jag faller för olika killar till utseendet men oftast så är dom motor intresserad det har väl alla varit som jag varit tillsammans med.  Sen ska dom vara snäll mot mej ;) Det ska väl också vara lite badboy i dom :p Ungefär som min Stefan! haha.

Han är väl mest lik den typen jag faller för på flera sätt.  :)


Paige är här! :D

Min Paige är här idag! :D Hon tyckte att ja skulle kliva upp 9 då klev jag upp och satte mej i soffan vid datorn, vad gör hon då?! Jo hon lägger sig i knät på mig och tok snarkar! Jävla hund! :p

Nu ligger hon i korgen och gnäller, så jag tror att vi ska gå ut på en lite promenad :)

Igår då bebbi slutat käkade vi middag och sen for vi till timrå och sen hem och kollade på hockeyn med Danne, jag stod 20 minuter på min trampmaskin och sen en massa situps. :) Känner mej riktigt duktig :) Ska nog gå på den sen då vi kommer in också.

Idag så ska jag som sagt
* Gå på en promenad
* Träna
* Duscha
* Fixa mej och klä på mig
* Göra lunch till bebbi
* Plugga
* Åka upp till holm med Paige och äta middag

Sandra<3Stefan



Mitt liv, mitt allt! Jag älskar verkligen dej!


RSS 2.0