Gott nytt år ! :)

Idag så äre sista dagen på 2010! Har gått sjukt fort och året har haft mer nergångar än uppgångar! Men 2011 ska bli ett bra år!

Lite nyårs löften:

* Sluta äta skit mat och godis mitt i veckan!!
* Börja träna på gym och fotbollen
* Jobba så mycket jag kan/ försöka få riktigt jobb
* Göra klart skolan så fort som möjligt!
* Åka utomlands minst 1 gång! Vilket nyårs löfte men jag ska utomlands!

Idag så firar jag och älsklings Stefan 1 år tillsammans! Han fick en skjorta av mig :) Jag förväntade mig inte att få nått av han och det gjorde jag rätt i.

Just nu sitter jag och tittar på nån film på 5an tror ja det är, på våran nya 47" are!! Så sjukt stor!! Filmen är väl inte den bästa men jag ska sitta och mysa en stund innan jag tar tag i det sista med disken och sen kan jag inte dra fram damsugaren nu då bebbi sover.

Ja nångång idag kommer Lollo och Peppe förbi och då ska vi äta mat sen dra in till stan där vi ska festa :)

Igår så var vi hos en jobbar kompis till stefan och stefan drack så han kommer säkerligen va nykter ikväll och då kommer han tycka allt är skit tråkigt och vilja åka hem.. Kanske inte blir ett sånt bra 1 års dag/nyår ändå..

Kvällens outfit kommer upp på måndag :) Lär ju inte sitta och blogga nå mer då bebbi vaknar och imorgon ska jag ligga och vara trött och på söndag jobbar jag 7-21 så där har ni anledningen och sen vet jag inte vad ja ska ha än heller så. :P

Ajja nu ska jag väl ta och diska :( fast det är ju bara bestiken kvar att diska :P

Sandra<3Stefan


pakabom

Nu så har jag och lollo vart på birsta och handlat lite mat, nu sitter jag i soffan och väntar på min älskling. Har diskat lite och vattnat blommorna.

Fick även med mej en jätte fin present till mitt älskade hjärta! :) hoppas han blir nöjd bara :) men det tror jag nog.

Ska nog fortsätta med att städa och dona. Ska väl ta och vika ihop älsklings kläder och lägga dom i gagaroben :P haha.

Jackan satt perfekt :) Jag kommer släppa en bildbomb på måndag :) Med bilder från nyår och massa mera :)

Sandra<3Stefan


Näst sista dagen av detta år!

Nu har jag vaknat och duschat och kollat runt lite här på internet :)

Nu ska jag ta och klä på mig och sminka mej och så. Sen ska jag åka och hämta min PEAK jacka :D jippi!! SEn blire att plocka upp lollo så ska vi åka till birsta och handla lite :)

Jag ska försöka hitta en väska till mej och sen nått till min älskling imorrn! Vi har ju varit tillsammans i 1 år imorgon!! Känns helt sjukt vad tiden har gått fort! Undra vad ja ska köpa till honom då? hmm.. Man kanske fyndar nått på rean ;) hehe.

Nä nu äre bäst jag går och börjar.

Efter jag varit med lollo ska jag hem och städa och diska så det är fint här imorrn! DÅ lollo och peppe kommer på middag :)

Ajja nu ska jag ta och masa min feta röv upp ur soffan :P Lägger in lite bilder sen :)

Miss u

Nu har jga duschat, varit på birsta en jätte snabbis, sen på banken och nu har jag betalat räkningar. Men jag funderar på om ja glömt nån.. :S Måste sätta mig och kolla igenom pärmen och fundera på om ja glömt nån :P

Snart kommer bebbi hem på lunch sen ska jag skjutsa tillbaka han till jobbet och sen ska ja på jobbet.

Ajja nu ska jag ringa csn också..

Sandra<3Stefan

My week

Veckas planer:

Igår: Jobbade till 14 sen for ja på birsta själv en stund och fyndade lite :) köpte en kuvärtväska lr va det heter, en jacka av nått slag, nagelack, hårnålar, ögonskuggor, trosor, en fnare topp :) Allt detta för typ 300 :) Sen fpr jag till bebbi och var med han och Emil på hans jobb och sen for jag och hämtade Lollo och marre så åkte vi på birsta en sväng igen :p Sen for jag hem och myste med min bebbi!

Idag: Vaknade 11.40 :o Shit!! klev upp åkte på birsta träffade steffi och sofia gick med dom en snabbis sen kom Ida, Lina och amanda gick med dom tills dom skulle åka in till stan och träffa sara. Sen träffade jag Steffi och Sofia igen och var med dom och sen for vi hem till sofia och monterade ihop en byrå hon köpt, blev jätte fint! Sen rensade vi hennes garderob :) Sen var vi till bebbi på jobbet en sväng och sen skjutsade Sofia hem mej. Jag for till timrå och ställde in min bil. Fått lånat mamma och pappas räser nu :P haha. Skit äcklig bil att köra, men min får stå inne nu och tina lite. :) Nu har jag plockat undan mina och bebbis kläder, ska lägga in hjärtats i garderoben snart och mina får ligga i påsar än så länge tills jag får råd att köpa en byrå eller nått liknande som ja kan ha mina kläder i.

Onsdag: Jobb 13-21 Före det ska jag betala räkningar :(

Torsdag: Stor städa hela lägenheten och försöka få nån ordning i våran lilla skrubb!

Nyårsafton: Middag här hemma sen party på ett hemligtställe ;)

Nyårsdagen: Ligga hemma och förhoppningsvis inte vara bakis :p

Söndag: Jobb 07-21 :(



Jag saknar min bäbis!! Så jävla tyst och trist hemma nu! Men jag vet att hon har det bra nu. Men jag önskar att hon fick vara kvar här. JAG ÄLSKAR DEJ ALICE!!

Birsta

Sitter nu på jobbet och har rast.

Helgen har varit lugn med massa jobb! Skit helg! Men pengar blir det ju :)

Idag så slutar jag 14 då ska jag hem och kolla posten sen till birsta city! Kolla om jag hitta nått på rean, men det lär ja ju inte göra med min tur. har ju presentkort på 800 så nånting kan man ju iaf köpa :9


Sad sad

Nu har min Alice flyttat. :( Håller på att grina sönder! Så jävla tomt utan min lill tjej!! Kommer nog ta flera månader innan jag vänjer mej vid att inte ha henne vid min sida varje dag! :(

Sad

På söndag flyttar min ölskade Alice :'(

Nu har jag bara en stund kvar på jobbet, sen ska jag hämta Alice och sen hem och pussa massa och mysa med henne. Sen blire till moster sen hem och sova.. Lär ju bli en sömnlös natt!


Merry xmas

Nu ska jag göra nått väldigt roligt såhär dagen före julafton, betala räkningar! :( Känns surt!!

Idag har jag varit på birsta shoppat en julklapp till mej själv och en födelsedags present till lina. Sen har jag jobbat till 8 sen har jag varit til stefans mamma med familj. Och nu sitter jag och Alice hemma och ska betala räkningar. Stefan är ute och åker bil nånstans.

Julafton firas först på jobbet och sen hos moster. Sen så ska jag vara utan både Alice och Stefan :( Ska försöka kidnappa med mej Alice ändå!

Ajja nu ska jag väl fortsätta med mina räknignar.

God jul!

outfit

Hittade inte kabeln till telefon så det blev tre bilder från kameran ist.



Såhär ser jag ut idag. Vart typ värdelös bild men det bjuder ja på :p

Såhär såg jag ut för ett tag sen



Såhär ser min julgran ut



Nu måste jag bege mej men lovar med bilder sen :)


Att göra idag

Nu har jag duschat och fikat lite :)

Detta ska jag göra idag:

* Klä på mig
* Sminka mig
* Åka till sjukhuset
* Åka och sola
* Åka till bebbis jobb
* Försöka fotografera så mycket som möjligt :p
* Ringa lollo och höra om hon kugga sig på tentan idag ;D

Ska ladda upp lite bilder om en liten stund, ska leta reda på sladden först och sen knäppa dagens outfit och på våran fina julgran :) hihi

Det gick iaf bra att jobba med mamma inatt. Var en lugn och skön natt inte som sist jag jobabde i Liden då det var kräksjuka där..

Imorgon börjar jag mitt jobb i 5 dagar sen ledig 1 sen jobb sen ledig tre sen jobb lr nått sånt :P


Piggelin

Nu är man vaken efter 23 timmars vakenhet och typ 4 timmars sömn.. :( Men men känner mej ganska pigg ändå :)

Just nu är alice ute och hoppar i snön å balkongen och jag ska hoppa in i dsuchen. Sen ska jag nog fixa håret lite..

Halv 4 ska jag med bebbi på sjukhuset så jag måste lägga på ett kol om jag ska hinna de ja tänkt. :)

Uppdaterar sen, då ska ni få bilder och massa annat :)

Sandra<3Stefan

I love you!

Nu har jag kommit hem efter att ha fyllt kylskåpet med lite mat :) hihi. Har varit till morfar och hälsat på och lämnat lite mat ocksp :)

Nu ska jag slappa en stund och läsa veckorevyn, dricka julmust och äta fetaost :p sen klockan 4 ska ja bege mej mot Bebbi :)

Sen 8 ikväll bär det iväg till Liden på jobb.. Hela jävla natten med mamma. Kommer verkligen somna är så sjukt trött redan nu men jag kan inte somna heller.

Jag visar bilder imorgon på julgranen :) Den är jätte liten :p Jag ville ju ha en riktig gran men det ville itne stefan.

Sandra<3Stefan

21/12-10

Hejsan hejsan.

Nu är jag och Alice vaken och har damsugat, diskat, och torkat golven, pyntat julgranen :)

Nu så ska vi göra oss klar för att åka till birsta och handla dom sista julklapparna och handla mat.

Inatt så ska jag jobba! :( I liden med mamma. Känns tungt att vara vaken typ 22 timmar igen! :( Men men sånt som händer, får ju pengar iaf :)

Nä dags att sminka sig..

SandraÄlskarverkligensinStefan

Skit dag

Ingen bra dag idag!!

CSN är dum i huvudet som min granne!

Bussschafförer som inte kan köra! Har suttit i diket i 1 timme idag typ!! Jävla bajs buss!!

skit

Hatar csn!!

Hatar mina grannar!!

Don't lie

Min helg.

Fredag: Jobbade 15-20, sen kom Danne och Stefan och hämtade mej och vi for och hämtade hans bil och sen for vi hem och gjorde ingenting. Skjutsade hem Danne och sen for vi och hämtade skotern och sen sov vi i holm.

Lördag: Vaknade i holm runt 11 gick ner och åt frukost och sen klädde vi på oss och begav oss ut på en skoter tur bort till farfar. Fy fan säger jag bara! Jag vill aldrig mer köra skoter! Har aldrig kört fast så jävulst och blivit så jävla förbannad! Tappade verkligen humöret en gång och det var tur att inte nån var i närheten då. Sen då vi kom till farfar och farmor så satt vi där och vänta på dom andra och sen då alla kom åkte vi pulka bakom skotern, Alice var så snäll och låg så fint i mitt knä. vi åkte en slinga som farfar och pappa gjort och träffade på två tomtar och fick grillad korv och hade mysigt. Sen då alla åkt den så åt vi gröt och mackor ochs en drack vi kaffe. Sen åkte vi hemmåt. Bror fick köra hem min skoter för jag vägrade åka den där jävla skit vägen igen! Jag åkte med Hanna och Jullan :) Sen åkte vi hem och duschade och grejade sen for vi till Danne och åkte runt ön och sladdade lite. Sen blev det en sväng in till stan och sen ön igen och sen åkte vi hem och kollade på film sen somnade vi.

Söndag: Igår låg vi i sängen till 12-13 nånting. For och handlade lite och sen for jag på jobbet. Jobbade 15-21 skit skönt vare för vi var 5 stycken :) hihi. Sen kom bebbi och hämtade mej, vi for hem kollade på day after tomorrow lr vad den heter och sen somna vi.

Idag så ska jag och Alice städa, och gå på en promenad, tänkte att vi skulle gå och möta stefan då han sluta. :) Så skönt att gå en bit och sen få åka bil hem, för det är alltid hemvägen som är jobbigast :P haha.

Tisdag: Träna, promenad med Alice.

Onsdag: Sjukhuset med bebbi. träna, promenad med Alice.

Dan före doppare dan: Jobb 13-21 före det springa till birsta och handla dom sista julklapparna och betala räkningar. Ska också försöka hinna med en promenad med Alice.

Julafton: Jobb 07-16 Sen moster och äta mat och öppna paket :) Sen hämta älskling och mysa tillsammans en massa! <3 Ska ju tyvärr fira jul på olika håll :(

Juldagen: Jobb 8-21 :( Börjar ångra lite nu att jag tog på mig detta. :/

Annandagen: Jobb 8-16 :( Sen mysa sönder älskling om han är hemma.

Ja det var vad jag gjort och ska göra. Vilken rolig julhelg eller hur?! Men det lär sitta bra i kassan i januari.

Ajja.

Nu ska jag duscha och sminka mej och klä på mig :) Hoppas bebbi kommer hem på lunchen så jag får pussa på han!

Bilder kommer upp sen.

Sandra<3Stefan



work

Sitter på jobbet nu. Uppdaterar om helgen imorgon.

Saknar min bäbis! <3


at work

Det är fan skratt retande!

Snöööö!!! :D

Jag verkligen älskar snön! Jiho!!

Nu ska jag bara ta på mig jacka och skor och sen bege mej ut i snö stormen! Tur man ha 4 hjulsdrift på bilen! :D Fast saknar min bmw så sjukt mycket nu också.. Kanske ska ta och köpa nån skit bil bmw och härja med ;D

Ska på sjukhuset nu.. Vill inte dit, har varit där allt för många gånger nu!

Imorgon ska jag köra bilen med släpvagn! :P Vill inte ens veta vad min lilla pärla drar i milen då.. 3-4 liter kanske om inte massa mer! :(

Ikväll ska jag jobba 15-20 skönt pass! :P Slipper dela fikat på eftermiddagen :P och få ja kommer så finns det itne så jätte mycket att göra :p hihi.

Nä bäst man åker nu så vi kommer i tid.

Sandra<3Stefan

Bilder kommer upp sen på dagen outfit och mina nya sjukt snygga skor! :D

Sängen

Nu sitter jag i soffan och väntar på att bebbi ska duscha klart så vi kan gå och lägga oss. Vill inte gå och lägga mig själv så kallt i sängen då..

Imorgon ska jag ringa till csn och sen fixa ett lösen.

Nu blire sängen han är klar :)

Sandra<3Stefan

Mera jobb

Nu har jag varit och jobbat och det var kaos! Var tre stycken över lunchen och då brukar vi vara minst 5 som delar ut brickor och vi var tre stycken på hela bygget! :O men men jag överlevde ju.

Alice har varit med mej på jobbet idag :) lill gumman tyckte inte om golvet där inne för det var jätte jätte halt! :p

Nu sitter jag och väntar på att Emil och Maja ska komma hit och busa med mej en stund medans moster och morfar åker och julhandlar :)

Bebbi ska jobba över idag med, som han gjort hela veckan :( men men vi ses väl när han kommer hem.

helgen ser ut såhär :)

Fredag: Sjukhuset 11,30 Jobb 15-20 kvällen vet jag inte
Lördag: Ledig, skoter åkning, Alice ska åka skoter med mej :p får väl se hur de går :P hehe. Massa mys hos farfar
Söndag: Sova ut! Lär ha världens träningsverk! :( Jobb 15-21

Nu kommer barnen!

Sandra<3Stefan

Jobb 12-16

Nu ska jag bege mej på jobbe snart. Ska packa in alice i bilen och sen pka till stefan med en matlåda. Sen ska jag till timrå och jobba till 4 :p haha. Hoppas ja ska göra det nu bara :p

Igår på mötet gick det bara bra. Men har en känsla av att jag inte kommer höra nått i från dom.. :/

Var med lollo en sväng också :)

Nä nu ska jag och alice bege oss.


Vaken :)

Godmorgon säger jag ni säger god eftermiddag.

Nu är jag vaken. bebbi kom hem klockan 12. Då tog han med sig lill gumman och for på jobbet igen. Nu ska jag duscha och sen åka och hämta henne :) Sen ska jag väl hem och vara nervös och hoppas att bebbi vill följa med mig på mitt möte sen. men det lär ju aldrig hända. Verkar inte som om ja ska jobba inatt iaf så det blir väl jobba imorn 12-16 :)

Ajja nu duschen.

Sandra<3Stefan

God morgon

Nu säger ni god morgon och jag säger godnatt!

Hörs sen då jag vaknar!

Sandra<3Stefan


Trötter

Ja då har man bara 3 timmar kvar av sitt roliga natt pass! :) jublar!

Har gått bra hittils, en lugn och skön natt. Peppar peppar ta i trä. MEn är trött som ett svin! HAr bara varit vaken i 18 timmar nu! :( Länge sen ja va vaken såhär länge!

Ajja nu ska ja gå och sätta mej i soffan och kolla på tv! Sen ska ja gå en sväng och kolla alla så dom sover.

Hoppas ni alla sover sött! DEt ska ja hem och göra klockan 7 idag alldeles ensam och Alice lär ju inte vilja sova så där super duper länge imorrn heller. :(

Sandra<3Stefan


såhär känner jag mej just nu!

Hoppas du sover gott min lilla prins! Jag älskar dej


Jobb jobb

fy bubblan, jag ska jobba inatt :( 20,50 till 07,10 bläää. Och kanske imorgon natt med :( vill inte sova utan min bebbi! :(

Ska åka och pussa på han nu och kolla vart jag ska på möte imorgon klockan 18.

Hörs sedan.

Sandra<3Stefan

Bilder





Nu fick ni en bild bomb!

Bild 1 Från min och Alice promenad på ön :)
Bild 2 En outfit
Bild 3 En till outfit
Bild 4 Bild från skogen
Bild 5 En till från skogen
Bild 6 Bebbi hjälper krille
bild 7 Outfit från idag
Bild 8 Krille i sin otroligt snygga skoteroverall
Bild 9 En del av bebbis 745as innehåll i katalysator
Bild 10 Andra delen av innehåller i katalysatorn
Bild 11 Min älskling jobbar :)


Fix och fix

Ska bara sminka mej och fixa håret så kommer massa bilder upp sen :) hihi. Kanske inte är så roliga bilder för er som inte fattar vad det är för nått :p haha men skit samma :p

Kika in snart igen ;D

Love

Gick inge bra förut med csn! :( Så imorgon funderar jag på att ringa banken ist...

Lovar att bilder kommer upp imorgon, blir lite blandat med bilder :p

Jag har varit på northecare ida goch städat ur bilen lite och putsat den invändingt :p Och lill gumman var jätte duktig och låg kvar där bak utan att sitta fast då luckan var öppen :) Sen ha vi grejat med stefans bil och nu funka den och går som en klocka :p

Nu ska jag kolla på julkalendern på datorn och sen ska ja kolla efter lite förvaring på ikeas hemsida som jag vill ha så jag får till alla jävla kläder!

Sandra<3Stefan




Jag älskar dej!

Ny vecka nya möjligheter

I helgen har jag jobbat och jobbat. men det har gått bra och jag måste ju ha pengarna så :p

Idag så har jag inte gjort mycket, Varit på hantverksvillan och ätit lunch med bebbi. Sen apoteket och nu sitter jag hemma och surar! :(

Skriver väl mina planer för veckan:
Idag: Tvätta lite och plocka undan lite kläder, promenad med Alice ikväll :)
Tisdag: Plugga och städa
Onsdag: Tandläkaren 14,20 Möte 18,00  Träning 19-21
Torsdag: Skola klockan 10. Jobba 12-16
Fredag: sjukhuset 11,30
Lördag: Åka skoter och mysa med kusinerna och lilla jullan :) Alice ska också åka skoter :)
Söndag: Slappa Träning 18-19

Ja det var väl vad ja ska göra.

Nu ska jag ringa csn och tjata igen!

lite bilder kommer upp om en stund om det går bra med csn

soprent!

Ska gå och lägga mej nu ! hörshej!

Uppdaterar kanske imorn om jag är själv då jag kommer hem från jobbet.

Mitt år 2010

ÅRET
Hur har året 2010 varit för dig?
- Upp och ner
Bättre än förra året? - vissa stunder
Någonting du aldrig kommer glömma 2010? - Ja
Har du flyttat under år 2010? -  Ja tre gånger
Har du hittat en ny låt som du älskar?
- aa
Isåfall vilken? - Så otroligt många så orkar inte säga nån

Har du druckit alkohol? - Ja
Har du kysst en främling?
- Nej
KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? - Bra
Har du varit kär? - Ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande?
- Nej
SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord?
- nej
Har någon i din släkt avlidit? - Ja mormor :(
Har du slagit någon med knytnäven? - Ja
Har du varit i slagsmål?
- Nej
PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar?
- Ja
Isåfall vad? - för privat
Har du skämt ut dig? - Har ja säkert
Har du ljugit för en vän? - Inte en aning
Har du varit ute en hel natt?
- Nej
Har du blivit tagen av polisen?
- Har ja säkert
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön?
- Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön?
- Nej

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? - Komvux
Har någon varit elak mot dig i skolan?
- Haha är aldrig där
Har du gjort något framsteg? - jajamen fått vg i två kurser ;D
Haft alla rätt på ett prov? -  Har inga prov
VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du förlorat en vän?
- ja
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän?- Nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? - har ja säkert
Har du ljugit för en bästavän? - Har ingen
Har du många tjejkompisar - Nej

trist

Nu är jag hemma igen efter en tripp till skogen. Mamma och jag gjorde rullrån och jag brände sönder fingertopparna känns det som. Sen färgade mamma mitt hår, sen åt vi mat, sen gjorde mamma nått mer med mitt hår, vad får ni se om några dagar. Sen så packade jag ner lite kläder åt bebbi som han kan ha då han ska köra skoter.

Han och krille är på väg att köpa en skoter var. Och jag sitter här helt själv! :( Alice stannade ju som sagt kvar i skogen i natt. Lill gumman blev jätte ledsen då jag for utan henne, mammsen blev minst lika ledsen. Hon är som min lilla bäbis som jag aldrig vill lämna i från mej..

Nu så ska jag väl ta och duscha en snabbis fryser som en idiot! Men min filt som jag köpte från boom värmer otroligt bra och jag är jätte nöjd med den :D Sen så ska jag ta med mig kabeln till telefon så ni får se lite bilder jag knäppt.

Kanske ska ta och sätta mej och dona med grejen till bebbi han ska få i julklapp också :) Sen slå in dom få julklapparna jag har :p Det blir min fredag kväll det. Jätte rolig lr så inte!


Sandra<3Stefan


bild sen i somras :)

Vänner?

Vänner vad är det egentligen? Jag har väl några få, som jag träffar nån gång ibland. Men vart har dom andra tagit vägen? jag ska inte lägga skulden på er att det är erat fel för mycket är nog mitt fel att jag inte prioriterat er utan en massa annat. Men sen så känner jag att det inte ska vara samma person som alltid hör av sig först.

Jag tycker att om man är en vän så hör man av sig till varandra och inte bara den ena till den andra. Jag hörde alltid av mig förut, men om inte jag gjorde det fick jag inget. Så efter det slutade jag, då inser man ju att personen bara vill vara med en för att vara snäll ungefär?


Nu har jag varit på skolan, sen for jag hem, somnade bums sov till kvart i tolv kanske, har efter det duschat och fixat mej för idag. Vart leggings, poncho, linne, och en långärmad tunn tröja, och vita tjocka goa knästrumpor :)

Nu ska jag och Alice packa in oss i bilen för att bege oss upp till skogen och baka rullrån, ska även tvinga mamma att färga mitt hår!

Nä nu börjar alice springa och vill ut så nu äre bäst ja kliver upp och skyndar mig.

Sandra<3Stefan



här var skrotan inte stor :')

Skola, sova, holm, hem, sova

Nu ska jag snabba mej på med kläderna och sen fara till skolan en snabbis, sen ska jag hem och sova en stund innan jag åker upp mot holm för att baka rullrån. Ikväll blir jag helt sjäv :( Bebbi ska åka i väg och hämta skoter så jag lär väl gå och lägga mig hur tidigt som hellst. Alice ska vara hos sin mormor och morfar så jag blir helt ensam :(

Ajja snabba puckar måste det bli nu!

northcar

Nu så har jag varit på mötet och det verkade gå bra iaf :)

Nu ska jag och Alice åka till Stefan. Trodde jag fick min jacka idag också med inte då! jävla skit! Blir galen snart!

Ajja uppdaterar senare.

Sandra<3Stefan

Tidig julklapp :)

Torsdag: Idag så har jag varit med mamma och morfar på birsta och ätit jätte god lunch :) Jag fick en tidig julklapp av morfar och det är en skit snygg spegel :D Tack morfar! <3

Nu så är jag hemma en snabbis för att fixa till mej lite :) ska iväg på möte idag halv 3 :) Så jag måste nog snart åka. Hoppas att det blir nått bra utav detta! Sen efter det så funderar jag på att åka till bebbis jobb och sitta och titta då han jobbar :p Ska hjälpa han sen att fixa lite på 745an. Efter det så ska vi åka på birsta och shoppa till bebbi från morfar som han ska få i julklapp. Hittade ett par skit snygga byxor och en sjukt snygg skjorta men jag vågade inte köpa det, så vi ska dit sen och handla från moffen :)

Imorgon så ska jag på skolan 9 sen ska jag upp till mamma och göra rullrån. :) Bränna fingrarna som jag gjorde i fjol. Fast lär ju bli mer äta än göra :p haha.

Nä nu ska jag väl ta och bege mej ut med Alice och sen fara :)

Sandra<3Stefan.

Bild på outfit och spegeln kommer sedan då jag kommer hem :)

The only one I love to not forgive

Ja ska kanske berätta vad jag gjort i helgen.

Fredag: Åt pizza på biteline och surrade massa med Ida och Sara, fick ett presentkort på Boom så ska dit och shoppa i eftermiddag :) Sen for jag och bebbi ut och åkte lite bil, sen skjutsa älskling mej till skogen där jag spenderade natten själv.. :(

Lördag: klev upp typ 8 och fikade, klädde på mej och sånt, sen kom maria och madde och vi for till Östersund. Där var det sjukt mycket folk och jag fick en fin krans att ha på dörren :) Sen for vi hem och jag väntade på bebbi jätte länge. När han kom hade han Boss och Alice med sig :) Så då vart det livat i huset :p Sen for vi till Ön och spenderade kvällen i ett garage med att byta motor i en skit bil :p klockan 2 gav jag och hundarna upp och for hem och la oss. Vid 3-4 kom stefan.

Söndag: klev upp gick ut med vovvarna la mig vid datorn en stund. Sen kom mamma och pappa så nu har vi tvättmaskin :D vi for hem med Boss och sen hämtade vi danne och peter och for på donken och käkade, jag drack en milkshake, fy fan va gott det var och länge sen! :D Sen skjutsa vi hem dom och sen vet ja inte va vi gjorde. Somnade ganska tidigt för jag skulle upp tidigt.

Måndag: Klev upp tjugo över 5 :O Drog mej mot liden sakta med säkert klockan 6 och jobbade 7-16 och sen for jag och hämtade bebbi och sen hem och kolla på tvättmaskin och hämtade Alice och sen for vi och skruva igen. Jag och Alice gick på en lång promenad och hon var skit söt då det gick förbi en häst :P hon typ tappa hakan och bara stirra :P Sen for vi hem och kollade på ph på datorn och sen gick vi och la oss.

Idag så ska vi på sjukhuset en snabbis och sen ska jag på boom och handla och sen ska jag skicka massa paket. Sen ska vi åka och handla tror jag då bebbi slutat och sen blire väl nån middag. Sen har ja ingen aning.

I veckan händer detta:
Idag: handla, sjukhuset, sova?
Onsdag: Jobba 13-21,30 i liden
Torsdag: Sova, plugga en massa!
Fredag: Skola klockan 9 sen vet jag inte.
Lördag: Jobb 8-21 i timrå sen sova ensam
Söndag: Jobb 8-16 i timrå

Hörs hej!

Nu ska jag åka och jobba. Hörs hej!

Skit göra

Nu så diskar jag och städa, sjukt tråkigt men det måste göras..

Nu medans lite av disken torka så ska jag ladda ner lite musik tills resan imorn så jag kan sova i bilen upp :p hehe.

Sandra<3Stefan

Dag 2 - Det här åt jag idag + Dag 3 - Vad är kärlek?

Hm glömde visst bort att skriva detta igår, fast var ju inte hemma så mycket heller.

Jag åt iaf en ägg macka och en kycklingsallad och jävlar va gott det var.

Igår så åkte jag upp till holm fick min ägg macka där och massa god loka, flädersmak :D Sen for jag till birsta och köpte en film till mamma, trolltyg i tomteskogen :p Sen for jag till bebbi och där var vi en stund och fixade med min bil, tvättade den och bytte glykol i den så nu tål den 35 minus :) hihi. Sen for vi till jocke och åt och kollade på hockeyn och det är fan pinsamt! Dom låg under med 5-0 i första perioden! :o Sämst!! Sen for vi hem och kollade på ph och sen csi sen somna vi båda i sängen denna gång :)

Idag så sov jag och Alice till 11 :o Välbehövligt kan ja lova! Idag så ska vi ta bilen av bebbi sen då han kommer på lunchen, sen ska vi skjutsa han och hämta mitt paket ! :D jippi! Sen ska vi åka hem och diska, och skotta på altan, för imorgon så får vi julgran! :D

Ikväll så ska jag och äta middag med tjejerna :) men jag vetinte vad ja ska ha på mig. :/ Vet bara vad jag ska ha för skor och jacka om den kommer nån gång! Hatar att vänta på saker! Finns fan inge värre! Sen ska jag åka upp till skogen och sova eftersom jag ska iväg till Östersund imorgon :) Lite tråkigt att bebbi inte följer med men sånt som händer.

Dag 3 - Vad är kärlek?
Ja vad är kärlek egentligen? jag har inget bra svar på detta, men man har en kärlek till sina föräldrar,släkt, vänner, pojk/flickvännen, djur. Man kan älska på så många olika sätt tror jag. Men riktig kärlek för mej det är då det pirrar i hela kroppen och man känner sig hel då man är med den personen om det är pojk/flickvännen. Sen så ska man ju självklart bli glad av personen, och känna sig trygg och sånt. Ja men jag vet faktiskt inte vad ja ska säga om kärlek för det är så stort och alla känner olika.

nu ska jag öppna min lucka i chokladkalendern och sen börja med lunch till bebbi! Sen ska jag väl också klä på mig :p kan ju vara en fördel om jag ska gå ut sen. haha. Det snöar även :D Lycklig tjej!

Sandra<3Stefan

Torsdag 2/12-10

Idag så mår jag bättre, bara lite bubblig i magen lr va man ska säga :p haha.

Just nu så väntar vi på att sofia ska komma och hämta oss och köra oss till min bil på bebbis jobb, sen ska jag och alice åka till skogen och hämta kläder och lite annat smått och gott. Och äta ägg macka :D hihi. Sen ikväll vet jag inte vad som händer alls, hämta bebbi klockan 4 iaf. Ska även skicka iväg ett paket idag och sen hoppas jag att min jacka och mitt andra paket kommer idag annars blir jag grymt ledsen! vill ha min jacka nu!! Och det andra paketet kanske jag inte får än, ska ju få det av bebbi och om ja känner han rätt kommer jag inte få det förens i julklapp. :( Men ska tjata åt mej det tidigare :P

Nu ska jag och Alice kolla på julkalendern ;D hihi. Den var så ful så det vart cool.

Imorgon äre fredag och det innebär middag på biteline med Ida,Sara och Tilda :) jippi
Sen på lördag så ska jag åka till Jamtli julmarkand :) Spännande!


Såhär snygg är jag idag :p


Sandra<3Stefan


Bonde bonde bonde bonde bonde bonde bonde

Nu är bebbi klar med sofias bil, så han kommer snart hem. Dom skulle bara åka och äta först, får se om han kommer ihåg att köpa nudlar till mej då. Snart äre ph :) Sen äre bonde :D sen äre maria wern lr hur det stavas =D Så nu har jag det jag gör en stund, tänker inte flytta arsle en millimeter om inte alice vill ut då förståss.

Jag sitter och fundera på vad man ska göra på nyår.. Ska man vara hemma eller ska man åka bort nånstans?

ajja jag har ju 30 dagar på mej att fundera så :P


Presentation av mig själv

Är en tjej på 21 år som bor i Sundsvall med sambo/fästmannen Stefan och våran lilla fis Alice. Jag går just nu i skola och jobbar lite extra. Jag går omvårdnad på komvux med validering och det innebär att jag blir undersköterska då jag är klar och att jag läser på distan lr va man ska kalla det. jag jobbar extra i Timrå på ett service hus och i Bergsåker inom hemtjänsten och snart i Liden på ålderdomshem.

Jag är uppvuxen på Landet i Sundsvall med min mor, far och bror. Jag gick på lidens skola i grundskolan sen  gick jag ett år på samhälle samhälle på hedbergska men ångrade mig och började om 1 an på barn och fritidsprogrammet ist, har också gått på Wången trasvkola i Östersund. Jag har spelat fotboll mesta delen av mitt liv, jag började i holm sen gick jag till Indal sen gick jag till Selånger och nu spelar jag med Kovland. Jag har också ridit ganska mycket i mitt liv och det är fortfarande av intresse men känner att plånboken och tiden inte finns just nu att ta upp det igen.

ja va mer ska man säga. Jag har en till hund som bor hemma med min mor och far, jag var väl lite "ung" då jag skaffade henne så dom fick ta hand om henne ist. Men jag ska börja ha henne mera nu så fort jag blir frisk :)

Ja det var lite om mig.

ska göra som alla andra fast bara i 21 dagar


Dag 1 - Presenterar mig själv
Dag 2 - Det här åt jag idag
Dag 3 - Vad är kärlek?
Dag 4 - Min dag
Dag 5 - Ett ögonblick
Dag 6 - Det här hade jag på mig idag
Dag 7 - Mina syskon
Dag 8 - I min handväska
Dag 9 - Den här veckan
Dag 10 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 11 - Mina drömmar
Dag 12 - Mitt favoritminne
Dag 13 - Min favorit fördelsedag
Dag 14 - Den här månaden
Dag 15 - Det här upprör mig
Dag 16 - Det här får mig att må bättre
Dag 17 - Det här får mig att gråta
Dag 18 - Mina rädslor
Dag 19 - Min favorit plats
Dag 20 - Det här saknar jag
Dag 21 - Ett sista ögonblick

om du finns gör mej frisk

nu har bebbi varit hem på lunchen, han kom med fruktsoppa till mej, guldvärt :) nu är jag intte lika hungrig :p

jag har kollat på julkalendern nu också, haha säger jag bara den verkar ju helskum :P

ska snart gå ut och kolla posten, vill ju att min jacka ska komma! :) sen ha ja beställt en sen födelsedagspresent från bebbi, de borde också komma idag lr imorgon tycker jag :)

nu ska jag göra ingenting och ha dö trist. skönt att inte spy längre iaf, men såfort jag reser mig och går  lite får jag sjukt ont i magen :(



så där snygg e jag idag :p haha

1 December

Ja som sagt i det tidigare inlägget så har jag antingen åkt på vinterkräksjukan eller så var det bara gurkan jag åt igår som var dålig.. varför ska jag alltid få det värsta för? och det ska alltid drabba magen bara för att jag verkligen avskyr att ha ont i magen! Jag kan aldrig bara få en vanlig förkyldning :(

började väl igår vid 11 tror jag, spydde som en jävla gris.. :( Sen har magen krampat hela jävla natten, känts som om nån körde en kniv i magen och rörde runt :s Har aldrig haft så jävla ont nån gång inte ens då jag gjorde illa foten..

Ajja.

Idag får man öppna första luckan i kalendern också :p Jag har ju chokladkalender så jag vetinte om jag vågar äta den idag, kanske ger den till bebbi :)

Nu har jag iaf duschat så jag känner mej lite bättre. Ska försöka få tag på hon jag skulle till idag men dom säger bara på telefonsvararen att hon är inte anträffbar och sen lägger dom på! Fel att ha så man får prata in ett medelande?

Nu ska ja försöka sova en stund tills bebbi kommer hem en sväng.

vintekräksjukan?

SPYTT HELA jävla natten :( Man åkte dit då :( Nu har jag inte spytt sen 5 imorse och jag har fått behållt lite fil oc vattten. Bebbi ska köpa med sig frukstsoppa hem till mej :)

Blir soff läge hela dagen idag!

RSS 2.0