Fy fan!

Nu har jag lovat mej själv och gudarna att jag aldrig ska flytta nå mer! Nu är jag trött på att bära saker, städa och allt va fan det heter!

Är iaf klar nu i gamla lägenheten, det enda som är kvar är det som vi har i förrådet. Och det ska fan bebbi få bära själv för det är endast hans saker! :p haha. Och dom väger bly!

Ska åka och panta lite burkar nu sen ska jag till bebbi och pussa på han och fixa till pärlan lite så hon glänser ännu mer ! :D

Sen ska vi väl åka till timrå och ställa in bebbis saab för vintern :)

Ajja uppdaterar ikväll

Imorgon ska ja åka och knäppa kort och städa i den nya lägenheten! Sen ska ja inte röra en fena förens på torsdag :p haha.

Sandra<3Stefan

I dont need you in my life

Ja idag är det enda som står på listan att städa! :( skit kul nä!! Dom ska ha visning imorgon så jag måste städa klart där nu! Håller tummarna på att Reken får den :)

Ska alldeles strax gå upp och börja. Ska bara kika lite på nätet först.

Längtar som bara den tills på lördag då vi åker! Ska bli kul att träffa dom där nere och sen allt vi ska göra. Idag så ska jag äntligen få ladda min kamera :D hehe. Så man kanske kan ta några vettiga bilder. undra om ja ska sysselsätta mej med det imorgon? Glänsa runt i ny bilen och knäppa lite fina kort :)

Nä nu äre väl bara å ta med sig en massa städ grejer och gå upp och börja. :(


SandraÄlskarStefan

Sept. 29, 2010

Ja nu har jag varit och tankat bilen, hämtat lite mera saker i gamla lägenheten, vart på komvux och lämnat papperet bara hoppas på att hon ringer snart! :) ska upp till gamla lägenheten sen igen då bebbi kommer hem så ska vi ta det lilla som är kvar. Sen så imorn eller ikväll så börjar städningen på allvar. :(

Ska även fråga om jag och bebbi kan åka och låna hans systers laddare till hennes kamera så jag kan få ladda mitt batteri för kameran ska med ner till GBG :) hoppas att jag kan få några bilder på mej och bebbi som inte jag knäpper själv :p Ska be mamma agera fotograf :p haha.

Sandra<3Stefan

She like her

Hejsan!

Nu har jag gett Alice mat och varit ut med henne en sväng och duschat.

Nu ska jag ta bilen upp till gamla lägenheten och plocka ut det sista där i från och sen ska jag börja städa där.. :( Fy uscha vad tråkigt! Sen hoppas jag på att bebbi kommer hem på lunchen så jag får pussa massor på honom. Sen ska jag våga mej ut med bilen och tanka den och fara förbi komvux.

* Börja städa ur lägenheten
* Hämta posten
* Fara till komvux
* Åka och tanka
* Laga middag
* Packa upp massor
* Möblera om lite


Uppdaterar senare :)

Sandra<3Stefan

BIL :D

Nu har jag varit med mamma på birsta, träffat farmor, farfar, kusin, faster :) Handlat lite, betalat alla räkningar, ringt alla samtal som skulle göras.

Imorgon tror jag att jag ska plocka bort det sista från gamla lägenheten och börja städa där så jag hinner innan elen tas bort om den inte gjort det redan, då får ja problem :p haha.

Nu väntar jag på att min bebbi ska komma så ska vi åka och hämta min bil :) jippi!! :D
Sen ikväll ska jag även be han färga håret på mej :) mamma tyckte jag var gråhårig så fick en hårfärg av henne :p hihi. Är fan illa om man är gråhårig då man är 20! men men bort ska det iaf :p

Nu ska jag ta och leta fram min almenacka så jag kan skriva lite i den. Måste ju ha den så jag inte missar nått viktigt :p haha

SandraÄlskarStefan

Love the way you lie

Igår var vi som sagt och kolla på bilen! Den är min !! :D Super duper snygg var den! :D Och den är min min min! Ska hämta den idag :)

Mina planer för denna dag:

* Fixa håret och sminka mej
* Plocka undan lite innan mamma kommer
* Hänga in alla mina kläder i garderoben
* Åka på birsta och handla med mamma
* Fixa lite mera i lägenheten med mamma
* Träffa farmor och farfar
* Hämta bilen! :D
* Hälsa på Bebbis mormor och morfar
* Hämta posten
* Gå en promenad med Alice
* Mysa med bebbi en massa
* Betala räkningar
* Lägga upp annons på blocket


Så det var hela min dag den i princip :P

Nu ska ja snabba på lite här så jag hinner plocka undan och göra mej klar.

Sandra<3Stefan

Frost

Nu ska jag gå upp till gamla lägenheten och leta reda på hyreskontraktet för den nya lägenheten, så jag vet vaad det är för adress och skit så ja kan adressändra och det andra jag skulle göra :p

Har iaf fått in alla stefans kläder i garderoben nu. Mina ligger i högar så det bara är att hänga upp dom sen. Har även sorterat lite mer så jag kastar det som jag inte kan ha eller det som är utslitet. Har en stor sopsäck med skor och en med kläder så nu ska jag ta tag i att skicka iväg det också.




1 bilden: Knäppt i slänten mellan våra lägenheter runt 10,30
2 bilden: Min fina lilla Alice

jiho

Det var så härligt då jag var ut med Alice förut runt halv 11, det var is i vattenpölarna och frost på backen! :D Snart är vintern här ! :D

På lördag morgon åker jag, bebbi, mamma, pappa till GBG :) Ska bli så skönt att komma bort och att göra nått annat med med älskling :) Bara mysa och rå om varandra :)

Nu ska jag ta och klä på mej och börja hänga in kläderna, måste åka till birsta sen och köpa mera galgar så jag får plats med mina kläder :p


Sandra<3Stefan!

I nya lägenheten :)

Ja i helgen så har vi flyttat :)

Fredag: Packade lite små saker på dagen och sen på kvällen var vi inne i stan och åkte bil :) Fick reda på att bebbi inte skulle åka båt och blev jätte glad :)

Lördag: Sålde min älskade bmw :( Började flytta, Sålde skodan :(  kollade på film på kvällen med bebbi och johan sen åkte vi in till stan och kika lite. Sov i nya lägenheten :)

Söndag: VAknade runt tio jag och Alice, bebbi som till 13 tror jag. Jag packade upp alla saker i badrummet, städade där inne, duschade och fixade lite ordning i skrubben :) Sen så åkte vi lite bil, var ut till stefans mor och sen till hans moster och sen for vi och kolla på en bil till mej :) men han var lite för dyr på den. Sen for vi hem och myste :)

Måndag: Min att göra litsta

* Adressändra
* Flytta bredbandet
* Flytta elen
* Flytta hemförsäkringen
* Packa in alla kläder
* Betala alla räkningar
* Kolla på en till bil :)
* Duscha Alice
* Gå en lång promenad till bebbis jobb till 4 :)

Det är min dag det. Sjukt mycket att göra men innan jag börjar med det ska jag duscha och fika. Sen hämta alla papper uppe i gamla lägenheten så jag kan betala räkningarna.

Sandra<3Stefan



snyft

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, jag och bebbi bestämde att vi skulle ta in bmwn på jobet hans och städa den, det regnar ju så jävla mycket så kan ju inte direkt stå ute. min bämwe flyttar imorgon :'( snyft!!

Alice är inte hemma nu heller :( Så det är sjukt tyst och tråkigt här kan ja säga.

Ikväll ska vi nog flytta ner soffan, tvn, köksbordet, sängen. Dom lite tyngre grejerna så kan ja ta dom lätta sakerna imorgon själv, typ tallrikar, bestik och kläder och sånt. Så jag har det jag gör då bebbi är borta men kommer ju självklart sakna honom! Kommer inte vilja släppa taget om han imorn! :(



Ajja nu ska jag ta och slänga i mej lite fika innan ja åker till bebbi.

Sandra<3Stefan!!

Uppe med tuppen

Ja nu har jag varit vaekn i två timmar. :( Suck. Vaknade tio i 6 och kunde inte somna om för bebbis väckarklocka ringde och ringde. Sen då han for blev det så ensamt så kunde inte somna om då heller. Så nu har jag badat och tvättat håret, ska snart föna det lite och sen ska väl jag och Alice åka till holm och städa ur bmwn. då det kommer någon och kollar på den ikvöll.. Vill inte sälja den, har ångrat mej! :(

Idag äre en stressig dag så det är nog ganska tur att jag är vaken såhär tidigt. Ska sälja bilen, packa ner saker i lägenheten, börja köra saker till den nya lägenheten. Mysa så mycket jag kan med älskling för imorn sticker han på finnlandsfärga.. Så blir en hel dag och en hel natt och en hel dag utan honom.. :(

Ajja uppdaterar med en bild sedan.


Sandra<3Stefan

ullabella

Nu har jag hämtat ut paketet och skickat dom andra, var och pussa på älskling också :) Sen for jag på rusta och köpte en leksak till Alice och ben och en deo och läpptjofs :p haha.

Snart ska jag och Alice åka till Bebbi och ta med han på öb och kika lite.

Nä nu ska jag ta och byta om och så sen ska vi åka :)


SandraärkäriStefan

Sliten

Ja som jag tidigare sa, så var jag och sofia ner till jönköping igår och hämtade en ny bil till henne :) skit najs! Vi for i från maland klockan 05.35 typ och kom hem till maland runt 00.00 en riktigt lång dag. Men det gick bra förutom vårat lilla tåg byte i nässjö, tåget vi satt på blev försenat med typ 26 minuter och vi hade 30 minuter på oss egentligen där men dom 30 förvandlades till 4 minuter. Vi fick springa som nå dårar för att hinna. men vi tog oss dit och vi tog oss hela vägen hem :) Väl hemma så var det sängen med bebbi som stod på listan. Saknade honom enormt.

Bilen var jätte fin och fick det nya fina namnet gubben ;p

Idag så sov jag till tio då alice väckte mej med att slå på mej, det var ju jätte snällt. :p

Nu har älskling precis varit hemma på lunch och busat med Alice och pussats med mej :p

Så jag och Alice ska ta hand om att packa ner lite saker och sen ska vi gå en liten promenad och åka till ica maxi och hämta mitt paket och sen skicka två paket. Sen ikväll klockan 18 så har jag träning och efter det så ska vi fika :) Sen blire hem och mysa med bebbi.

Ajja nu vet ni det.

SandraÄlskarStefan

Catch

Nu har jag packat en låda, så nu kan vi bära ner en möbel :p haha. Har även slängt ner massa kläder i påsar så dom är det bara att bära ner sen då vi får nycklarna :)  Jag och älskling ska packa mera sedan efter min träning :) Har träning klockan 18 idag så ska försöka tvinga med mig bebbi då, så kan han och alice gå en sväng i elljusspåret :p

Jag har även packat lite för imorgon, har med mej en kudde och en filt :p Fryser alltid då jag åker tåg så den kommer bli varm och skön :) Kudde måste man ju ha då man åler 06,08! uscha.. Sofia och hennes kompis kommer och hämtar mej 05,30 :o så tidigt har ja inte klivit upp på flera månader.. haha.

Klockan 4 ska jag hämta min bebbi, om pappa har kommit förbi före såklart. Annars får bebbi vänta en stund :p

Jag har även sorterat in massa papper i pärmar idag.

Ajja uppdatera kanske ikväll.

Annars hörs vi på torsdag :) Och den jäveln som ringer och väcker mej då blir det mos av! haha

Packa packa

Kan någon vara snäll och säga vart jag ska börja? :p Jag har ingen aning jag. haha. Hatar att packa ner allt, mycket roligare att packa upp för då vet man vart man kan börja iaf :p

Har inga bra tidningar heller så kan inte börja med glasen för ja vill inte slänga in dom i nå skit papper och sen då man öppnar så har alla gått sönder :p

Ska snart hämta posten och gå en sväng med lill tjejen.

Ikväll äre träning som gäller.

Ajja vet inte va ja ska skriva.


Sandra<3Stefan

I need you

Ja min helg:

Fredagkväll var vi hos sara en sväng och sen så for jag hem till bebbi och hade en lugn myskäll :)

Lördag: Vaknade nångång :p for till stöde för att spela match, vi spelade 3-3 så vi fick 1 poäng :p haha. Efter matchen snabba jag mej hem för att duscha och så, sen for vi till Timrå för att äta middag, skjutsade stefans lilla syster på polarlördag och sen hängde vi i stan hela kvällen. For väl hem runt 2 tror jag.

Söndag: Vaknade av att pappa ringde och väckte oss runt halv 1, jag klev upp och gick ut med fisen och sedan badade jag medans älskling fortfaradnde snarkade.. For upp till holm för att käka middag sen for vi hem och myste. Sofia kom på kvällen och visa oss lite bilar :)

Idag då som sagt: mamma väckte mej kvart öer 9 och ville att ja skulle följa med och handla. Så hoppade upp ur sängen och for till coop. käkade även på frasses idag men det sög. Smakade inte alls bra.

Just nu sitter jag och väntar på att bebbi ska skriva och säga att ja ska gå till vägen lr inte. Vi ska åka upp till härnö för att besikta ny bilen :) Sen vet jag inte vad som händer.


Ajja lär uppdatera senare.

Sandra<3Stefan

jiho

Helgen har varit kanon. :)

Idag: VArit och handlat med mamma, ska åka till härnö och besikta bilen. Tvätta
Tisdag: Sova och träna packa
Onsdag: Kliva upp typ halv 6! Ska åka med Sofia och hämta en bil :) låång låångt bort :p
Torsdag: Sova och packa träna
Fredag: Packa en massa massa

Lördag söndag vet jag ej  :P

Uppdaterar mera senare, måste springa ner med tvätten :p

Sandra<3Stefan

Fredag

Sitter nu och väntar på att bebbi ska komma hem.

Alice har förstört 2 leksaker idag också. Nu har hon snart bara vantarna kvar att busa med. Måste köpa nya.


I have a name

Tjosan i trosan.

Idag så sov jag och Alice ända till 11 :) Sköönt som bara den, gick ut med henne en sväng och sen duschade jag lite snabbt. Fixade lite lunch till bebbi då han kom hem.

Nu ska jag väl ta och diska och städa lite.

Ikväll så ska jag till Lina en sväng, hon ska flytta nästa vecka så ska väl säga "hejdå" typ.

Alice ligger i puffen nu och busar som bara den, hon är knäpp idag om ja får säga så :p haha

Nu ska jag lägga ut en annons på blocket och jag hoppas att ni alla är snälla och håller tummarna för mej :p


Sandra älskar Stefan

If you had one chance

Nu har jag plockat ihop lite kläder iaf, men jag vet inte vart ja ska ställa allt.. Finns ju inte direkt nå utrymme här att ställa sakerna på. och i förådet vägrar ja för där luktar det konstigt. Men men får väl göra plats nånstans.

Ikväll äre träning och före det ska ja väl till bebbis jobb och titta då han fixar och donar med sin nya bil :)

Är så sjukt le på en sak som jag inte kan skriva om.. men lite kan ja säga. man skriver inte så och man beeter sig inte så om man tror att man ska kunna vara vänner!

Men men inte mitt problem utan ditt!

Sandra<3Stefan

God morgon

Ja då är man vaken igen då, klev som sagt upp 06,20 med bebbi, skjutsade han till timrå där han hade bilen och sen for jag snabbt hem och la mej i sängen igen och myste med Alice, somnade runt 8 och vaknade för en timme sedan.

Idag så ska jag börja packa massa inför flytten som sagt. Kommer typ bli tomt i min garederob :p haha, har ju bara sommar kläder :p Får massa flytt kartonger sen också :) Ska be bebbi ringa till hyresvärden idag också efter som jag inte har nå pengar på telefon och jag är för lat för att fylla på :p

Jag vill att tiden ska gå fort nu så jag får flytta och åka till göteborg! Men det är inte så jätte långt kvar men ändå för långt :p

Ska ta och klä på mej nu snart tror jag, men vad ska man ha på sig idag då det är kallt ute då? hmm får se vad jag hittar i min berömda garderob med inga kläder alls :p


Sandra<3Stefan

Trött

Ligger i soffan och kollar då älskling spelar, han är så duktig :p

Imorgon ska ja börja packa ner kläder och skit som man inte använder längre, alltså alla sommarkläder. Vi ska troligtvis flytta snart :) Ska bara ringa och höra med den nya om det är okej. :) jippi!! Håll tummarna!

Imorgon kommer jag också visa upp min nya väska som jag fick idag :) hihi.

jag ska även ta mej upp till typ halv 7 imorn! Och hur detta ska gå återstår att se :p fy fan va tungt det känns.. haha

Jag har även hittat en bil jag vill ha, hoppas jag får mina såld nu innan göteborg och att den finns kvar så kan vi ta med den på vägen hem :D Och den var inte så jävla dyr heller och det är ju bra :D



ÄLSKAR DIG!


Lugnare nu

Ja då är jag lite lugnare, alice ligger just nu och äter på ben.

Har varit och hämtat ut mitt paket nu och i den fanns typ världens underbaraste väska :) Älskar den redan!
Har varit på ica maxi och handlat också, köpte en leksak och massa ben till alice så hon kan bita på.

Ska väl ta och göra nån nytta här hemma snart tror jag :P Får se om jag orkar..

Ikväll äre myskväll med bebbi som gäller än så länge :p

Sandra<3Stefan

ARG!!!

Ja dagen börjar med att pappa ringer så snällt klockan 9 och väcker mej, somnar om en liten stund och sen gick jag ut med Alice, gav henne mat medans jag hoppade in i duschen. Sen då ja kommer ut och ska sätta mej här, ser jag att hon har ätit av kabel på laddaren till datorn i molekyler. Bara tur för henne att vi alltid drar ur det ur väggen, sen ska ja sätta mej och ladda telefon i datorn, jo vad ser jag då jo att hon har tugagt på den med, men som tur har hon inte ätit av den iaf så den funkar!

så idag är jag arg på henne!! SÅ hon och jag ska gå på en jobbig promenad sen så hon ligger helt död sen!

Idag så är mina planer:

Laga lunch till bebbi, Köttbullar och mos
Hämta ut paket
Springa in på birsta en snabbis och köpa en tröja
Laga middag vet ej vad
Förhoppningsvis laga rutan på Stefans morsbil så vi får igen skodan.
Gå en lång jobbig promenad med Alice

Lycklig

Längtar som tusan :) Jag har äntligen efter många om och men troligtvis lyckas få med Stefan till göteborg :) Nu gäller det bara på om han får ledigt, hoppas han får det annars åker jag dit och hotar chefen :p haha nä då men ja håller tummarna! Vi åker den 2 och kommer hem den 6 :) Ska gå på göteborgs gator och på Ullared :) Hoppas det blir en sväng in på liseberg också :) fast dom lär väl ha stängt bara för att ja kommer..

Nu ska jag gå och leta reda på Alice så ska vi gå ut och kissa lite och ta upp det sista som var i torktummlarn, hoppas ja inte krymt mina shorts.. men med min tur lär ja ju gjort det.

Sandra<3Stefan



Du är bäst i världen gubben! Kom hem till mej! <3 Jag älskar dej!

Idol

ja nu har jag ätit och badat en stund :)

Saknar min Stefan så otroligt mycket! Kom hem med dej!!

Alice är så sjukt omöjlig så det finns inte! imorgon ska hon få ut och röra på sig som bara den! Så hon blir helt slut!

Nu väntar jag på att idol ska börja och sen om det inte är nån bra film efter så får ja väl slå på nån tråkig film som vi har, sen somna på soffan tills bebbi kommer och pussar på mej.

Sandra<3Stefan

Tvätten

Nu är tvätten uppe, den hade inte torkat sen igår så har tumlat lite idag och nu är den i lägenheten, så ska sätta mej och vika sen :p först ska ja ta ett långt och varmt bad och äta lite köttsoppa :) inte samtidigt :p

Älskling är på väg och ska kolla på nån bil så han lär nog inte komma hem förens i natt :(

ska även gå och hämta ett paket sedan :) lr gå jag ska ta bilen.

sandra<3Stefan

Vill ha

Ge mej!!

Tisdag

Idag sov jag och Alice till 11 ungefär skööönt :)

Bebbi kom hem på lunchen så jag fick igen min bil, skjutsade tillbaka honom, var på kommun huset i timrå och lämnade in lönepapperet som jag till slut hittade. Och fick kopiera betygen så nu ska ja skicka in papper.

Ikväll så ska bebbi åka iväg till typ sthlm så jag och Alice blir själv. Vi ska sysselsätta oss med att kolla på idol, vika tvätt och vika tvätt och sakna älskling så klart.

Ska väl snart gå ner och ta upp tvätten om ja orkar :p är så jävla mycket.. Ska passa på då Alice ligger i puffen och snarkar.

Förkyldningen är mycket bättre idag, inge ont i halsen alls men fortfarande snorig :(


Sandra<3Stefan

Grattis mormor idag skulle du fyllt 68...

Måndag

Det är fan inte bra att vara hemma, man har ingen aning om vad det är för dagar lr datum lr nått..

Idag har jag äntligen fått mina betyg efter många om och men..

Håller just nu på att tvätta och letar min löne lapp men jag hittar den inte. Så måste tigga åt mej påfyllning på mobilen sen så ja kan ringa chefen och fråga om det går bra ändå, för dom har ju alla tider i datorn.. så får hoppas.

Men skulle ju berätta om helgen iaf.

Fredagkväll så var jag och bebbi bara hemma och myste, somnade väl runt 11 och klev upp runt 11 :) sköönt!

Lördag: For ut till timrå och hämtade 850 för nån jävel hade gjort inbrott i den, så vi for och hämtade den och började städa den lite, sen for vi på min match, som vi vann! :D Börjar vinna nu då vi ändå inte har nån chans att stanna kvar i trean.. :/ lite surt.. Efter matchen så hade vi lagfest som innehöll en massa roliga lekar och pizza :p Jag åkte hem runt 8. Då for jag, bebbi, Jocke och Boss till birsta i el caminon och kikade på massa bilar och folk. Kom hem runt halv 2. En trevlig och rolig kväll.

Söndag: For och hämtade Alice i holm, sen hem och lagade tacos igen :p Har ju nån som är tokig i tacos :p Sen myste vi bara på och gjorde ingenting till halv 7 då vi for till Timrå och bastade med Stefans mor och syster :) Riktigt skönt med värme faktiskt :p Sen for vi hem och kolla på en sjuk jävla film :p kommer inte ihåg vad den hette men men :P

Och idag då: värmde tacos till bebbi då han kom hem på lunchen, tvättar och varit till västermalm. Ska skicka papper om skolan idag, och fortsätta städa 850n och min bil :)

Under veckan händer nog inte så mycket.. ska kurera mej och min snoriga näsa och tjocka onda hals..

Ajja

Sandra<3Stefan

Underbart

Min helg har varit underbar trots att jag är mer förkyld.. Vi ska iväg och basta nu så uppdaterar imorgon..

Sandra<3Stefan



:)

Nu så ser jag väl någorlunda ut idag :p

Snart kommer bebbi hem så då åker vi till boa och köper lite öl :)

Ikväll lär det väl bli antingen öl lr en sväng in till stan och kika lite :)



Sandra<3Stefan

Snor..

Ligger i soffan och kollar på life of ryan på mvt.

Känner mej inte ett dugg kry idag :( Ikväll vet jag inte vad som händer, Jag och bebbi ska på systeme sen iaf det är typ de enda jag vet. Sen ska vi väl laga mat också :p

Lördag: Match klockan 14, sen lagfest (Massa lekar, basta, äta pizza och ha skoj!) Sen efter den så åker jag hem och är med Bebbi, Danne och basse. Då lär vi dra till Birsta på träffen där. :)

Söndag: Ska vara en slö dag men mysig promenad med Bebbi och Alice.

Nä undra om man ska ta och sova en liten stund..

Sandra<3Stefan

10 september 2010

Idag så har jag och bebbi varit förlovad i 8 månader. :) och jag är kärare än kärast känns det som :)

Antingen så kommer bebbi hem på lunchen lr så skulle vi åka och äta någonstans :)

Nu till morgonen så har jag och Alice varit ute och gått morgonrundan :) Sen så har ja tagit på mej min nya tröja och sitter och myser i den under täcket i soffan medans Alice ligger och tuggar ben i sacosäcken :p

Idag så ska ja hämta ut två paket, ett i timrå och ett i sundsvall och jag har ingen aning om vart nått utan av ställena ligger :p så det kommer bli spännande :p hehe

Har även gått och blivit tokförkyld :( kunde knappt svälja imorse då bebbi for till jobbet, gjorde så jävla ont i halsen. :( Sen snorar jag som fan :( Jävla förkyldning!

bjuder på lite bilder :)







Bild 1: En sjuk Sandra
Bild 2: Paige låg och sov sådär i onsdags
Bild 3: Knäppte i bilen på väg till holm i onsdags
Bild 4: Alice hemma på gården
Bild 5: Alice saknar husse och ligger och gosar i hans puff :)

Fotboll

Ja då var visningen och allt klart och jag har gjort middag, köttbullar och mos. Stefan ligger i sängen och sover och jag ska väl snart byta om och bege mej på träning. Är sjukt trött men ska bli skönt att träna ikväll.

imorgon ska jag och Alice upp ganska tidigt så vi henner med allt som jag har planerat att vi ska göra :p hehe.

Uppdaterar imorgon

Sandra<3Stefan

Snart klar

Fan av skönt, nu har jag bara lite disk kvar sen så är ja klar. Stefan skulle komma hem på sin rast nu så då får han gå ner med panten och så medans ja skura golven.

Sen då hyresvärden och hon som ska kolla kommer så ska jag ta med mej Alice och gå på en promenad och möta Stefan då han slutar. Blir väl en kortis men hon ska få motionera sen då jag har träning också, då ska hon och Stefan gå lite uppe i kovland.

Tydligen fick jag inte följa med till Ullared i år heller.. :( men men så blire ju då bara en ställer upp..

Är så grymt le på allt idag känner jag.. Orkar inte bry mej i nått/nån inte ens mej själv.

I helgen vet jag inte vad som händer, Match på lördag ännu än vinst hoppas ja på :D Hoppas jag inte får stå i mål bara, men Frida ska vara frisk så då får hon stå :)

Det har varit skönt att varit ledig en vecka nu snart iaf. Hoppas att jag får nå jobb snart annars kommer jag bli galen.. Nån som vet av nått?

Sandra<3Stefan

Städa

Ja nu har jag diskat en del av berget som finns. plockat undan alla saker så nu äre bara resten av disken kvar och att damsuga, skura. Sen så är ja klar.

Ikväll äre träning som gäller :) Sen ska ja kolla på idol sen hoppa i säng tror jag, har massa jag ska uträtta imorgon. Vad de säger jag inte.

Igår fick ja mina saker till nya lägenheten :) Skit fint kommer det bli, inte ens bebbi vet vad det är och jag ska sätta upp dom där då inte han är hemma :p då får ja ju iaf se om han märker nått hehe.

Nu ska ja slänga på lite musik och fortsätta. Sen ska ja gå ut med Alice en sväng om inte klockan blir allt för mycket


Sandra<3Stefan

Torsdag 9/9-10

Inatt så har ja sovit skit! Klarar verkligen inte av att sova utan bebbi! Ha rsovit kanske två timmar. Paige och Sessan börja busa halv 5 imorse så jag for där i från runt 6 och hem för att ja skulle överraska bebbi som jag trodde låg i sängen och sov men det gjorde han ju inte. :( blev lite besviken då.. Men fick pussa lite på honom iaf. :)

Sen slängde jag mej ner i sängen och sov till 10 :p

Efter det så har jag gått en sväng med Alice och badat lite. Nu ska ja börja plocka undan här eftersom dom ska ha visning idag igen. Hoppas denna tjej får lägenheten så vi får flytta nån gång!

ajja lär uppdatera senare.

Sandra<3Stefan

Tandis

ja nu är jag hemma efter att ha varit hos tandläkaren! vill aldirg dit mera! Fan va ont det gjorde, har fortfarande ont i tänderna! Kan fan inte bita ihop utan att alla tänder skriker av smärta!  Sen ska ja tillbaka dit om tre månader för att se om mina tänder mår bättre.. Det jävlar ska dom göra annars drar ja ut alla!

Efter jag var hos tandis så for jag och hämtade fisen hos Stefan på jobbet. Hon låg och sov så sött i bilen och blev tokig då ja kom :) Min lill bäbis det! Nu ligger hon på golvet på en handduk och leker med en tennisboll.

Jag undrar vad jag ska göra för middag idag.. Blir nog nått lätt som typ pyttipanna :p Är inte på humör idag.. Ska sova utan bebbi för första gången på jätte länge!! :( Vill verkligen inte kommer typ kännas som om vi har gjort slut.. Jag fattar inte hur jag kunde vara utan honom då jag gick i östersund..

Nu ska ja kolla på made och skratta lite! :p haha.

Sandra<3Stefan


Mina planer för morgon dagen:
* Kliva upp runt 6-7 ge Paige mat och pusa hejdå
* Åka förbi älskling och pussa på honom om jag inte hinner hem först
*  Åka hem pussa på Alice
* Städa och städa och städa(Är en till visning imorn)
* Träna


Onsdag 8/9-10

Ja idag hade jag ju bara en massa roligt på min göra lista, men kom ju på att jag ska till äckel tandläkaren idag.. :( vill inte dit!

Så nu måste jag snabba mej att göra mej i ordning och sen lunch till bebbi och mej.. Hmm kommer jag hinna i tid.. det är frågan..

Lite bilder från igår.



Nä nu måste jag verkligen göra mej i ordning..

Sandra<3Stefan

trött

Idag så gick jag och lill gumman en promenad på lite mer än 1 timme :) Vart lite varmt på slutet men mysigt var det.
Efte det så duschade jag och Alice låg död på golvet efter promissen :p Vi åkte och plockade upp bebbi och sen for vi till pappsen i skogen och kollade hur han bodde under älgjakten och lill Alice och stor Ludde gnagade på varsitt älg ben :D bilder kommer imorgon :)

Sen for vi till mamsen och käkade mat och kollade hur paige mådde, hon var inte helt kry men bättre.

Nu har jag och bebbi legat i soffan och myst till idol, just nu sitter han och spelar gta igen.. Medans ja kollar runt lite.

Imorgon så är det detta som står på listan:

* Tvätta
* Börja städa köket och badrummet
* Promenad med Alice, köra på samma runda som idag. :)
* Laga lunch till bebbi
* Pussa en massa på älskling

Imorgon är första natten sen den 3 juni som vi ska sova i från varandra. :( Kommer fan inte gå :'(

Sandra<3Stefan mest av allt!!!

Promenad

Nu blir det en lång promenad men Alice, ska ta med vatten och sånt åt henne eftersom det är så varmt ute. Tänkte att ja skulle ta med kameran också men jag orkar inte bära på den, så det blir väl till att knäppa lite med mobilen ist :p

Musik i öronen och alice i handen nu är lång promenad :p Känner redan nu hur varmt och klippigt och äckligt det kommer bli :p haha.

Sandra<3Stefan

Tisdag

Idag är ingen bra dag, Paige är hos vetrinären hon har jätte hög feber och dom får inte ta blodprov på henne för hon låter inte dom sticka henne, hon drar undan benen så dom sticker fel och sticker sönder blodkärlen på henne :( Lill gumman! Hoppas allt går bra ifa och att dom hittar vad de är!

Pappa ringde nyss och sa att dom skjutit 4 älgar idag iaf :) Kött mums :p haha.

Ska även slänga ut min lilla pärla på blocket idag :( vill inte sälja den men måste ju ha en större bil till Alice. hmm.. Hoppas det är nån gamling som köper den så dom inte kör sönder den :p

Snart kommer bebbi hem så då ska ja göra lunch till honom sen ska jag och alice åka och handla så vi kan baka scones sen :) hihi mums!

Ikväll äre fotbolls träning också, men får väl se om ja kan åka på den om Paige är dålig, för mamma måste ju åka och jobba och då måste ju nån vara med henne..


Sandra<3Stefan


Vill vill

ÅÅ jag vill flytta nu! Har fyndat två skit snygga saker till den nya lägenheten.. Så nu vill jag flytta! Också vill jag att våran nuvaranda hyresvärd ska ringa och säga att han har fått nån som ska flytta in. Och då ska ja slänga mej på luren och ringa till våran nya hyresvärd och fråga om vi kan få flytta in tidigare! Det kommer bli så bra i den nya lägenheten!

Det som måste inhandlas är (som jag kan komma på nu):
Byråer
Tvättmaskin
Soffa (kanske) om vi inte får till nån snygg möblering med våran hörnsoffa
Torkställning
Och BADKAR om vi får ha det! :D hoppas!

Just nu ligger bebbi och spelar, Alice ligger död på golvet, och jag sitter i soffan och letar allt möjligt.

Sen ska vi åka till örnen och kolla på dexter :)

Det som står på listan imorgon är :

* Handla lite
* Baka scones
* Åka till holm
* Träna
* Ta en promenad med Alice
* Ringa chefen eftersom hon inte ville prata med mej idag
* Söka jobb som en tok, men det finns inga att söka :s

Nu blire mys med datorn :p

Sandra<3Stefan

6/9-10



Bilder från idag då jag och fisen var ute och gick en sväng :) Hon är helt slut nu, slängde sig ner på golvet direkt då vi kom hem :p

Älsklingen kom hem på lunchen också :) Mysigt som bara den fick pussa massa på honom :)

Just nu så sitter jag och väntar på posten, vill ha massa post men som det ser ut nu är det inget där! :(
Ska nog ta och ducsha innan ja går ner igen och kollar.. Blev ju hur varmt som hellst att gå då vi gick upp för en massa grusbackar :p hon ska ju lära sig att dra så jag försökte göra så att hon drog då bara tvärstanna hon och titta på mej som om jag var dum i huvudet :P

Ajja

Sandra<3Stefan

Måndag

Idag så sov jag och Alice till 10, helt lagomt. Efter det så har vi varit ut en sväng, fikat och legat och lyssnat på musik.

Just nu så undrar vi om bebbi kommer hem på luchen lr inte, han vill inte svara mej så vi får väl se om han ringer då han får lunch lr om han dyker upp.

Idag så står detta på göra listan

* Gå ut och gå en sväng med Alice
* Posta papper
* Ringa chefen
* Ringa västermalm
* Träna
* Laga middag

Jag och alice tänkte gå runt där vi bor så det kanske blir en sväng på 1 timme eller 1,5 timmar :) Det är ju sånt fint väder så vi måste passa på :)

Ajja nu ska ja klä på mej.

Sandra<3Stefan


Lördag

Ja igår så jobbade jag först till 4 sen åkte vi till holm för att hämta alice och käkade stekt potatis och fläskfilé och sås. Sen åkte vi hem och duschade och gjorde oss klar för att åka till Stefans moster och hennes karl som fyllde år. Satt där och åt biteline och tårta och kollade på film. Sen åkte vi hem och la oss. :)

Idag så har jag spelat fotbolls match och vi vann!! Även fast ja stod i mål. Blev 4-2 och jag höll nollan i andra halvlek ;D haha. Lucksta förlorade mot oss!!! :p haha.

Efter matchen for vi till mitt drömhus alltså till stefans mormor och morfar och åt tårta igen för mormorn fyllde år :p
Och nu sitter vi här och ska äta tacos snart :) Stefan sitter och nöter ps3 han och jag datorn. ALice är helt slut så hon ligger och sover.

Imorn äre jobb 8-16..


SandraÄlskarStefan

Torsdag 2/9-10

Ja idag så klev jag och alice upp med bebbi klockan 7 och gick ut en sväng och sedan tog vi reda på tvätten. Jag hater verkligen att tvätta här, för ingenting blir torrt oavsett hur länge det hänger! :( Så nu ligger all tvätt på golvet..

Alice for till Mormor och morfar idag igen.. Ingen annan kunde ha henne imorn så då fick hon fara upp dit igen. Men ska snabba mej och hämta henne imorn efter jobbet. Saknar ju henne! Ingen som bråkar med en hela tiden..

Idag så ska dom ha visning på våran lägenhet..
Så det enda som står på min lista idag är att städa och göra fint här hemma! Så direkt efter att jag lunchat med bebbi och varit på banken så ska ja städa städa städa..

Men nu ska ja betala räkningar som jag inte hann igår för baken stängde 15 och jag var där 10 över!

Ikväll äre träning som står på schemat.

Sandra<3Stefan

ALICE är hemma :D

Nu har jag varit upp och hämtat Alice och nu är vi hemma! :) saknat henne så mycket!

Just nu håller vi på att tvätta och väntar på älsklingen, han kommer hem en snabbis och hämtar träningskläder och sen far han igen :(

Så då ska jag och Alice ta och åka till Sofia och äta bullar :p hehe.

Nä nu blire nått annat än datorn :p typ som att diska..


Sandra<3Stefan

1 september

Ja idag äre första september och jag är ledig! skönt som fan ska ja säga. men inte får man ta reda på dagen med att bara lata sig, icke.

Det som står på min lista idag är:

* Tvätta, var bara två stora gula sopsäckar med tvätt.. 
* Göra lunch till bästa.
* Diska upp det lilla som är kvar.
* Städa.
* Hämta Alice, som vi har saknat henne!
* Åka på banken och fixa pengar till mitt kort, sen hem och betala räkningar.
* Gå en promenad med lill gumman, medans älskling är och tränar.
* Hälsa på Sofia en sväng :)
* Mysa med bebbi och Alice!

Det är min "lediga" dag.

Ska även försöka få fram mina betyg, och sen skriva ut papper och söka skola.. hoppas jag kommer in nu med en gång.

Känner mej inte så kry heller, har inte gjort det sen i söndags.. Käken är spänd fortfarande men gör inte ont, jag är snorig och känner mej febrig.. Ska kolla tempen sen då jag hämtar Alice.

Ni får nog lite bilder senare idag.

Och om jag låter sur då jag smsar så äre för att jag har ny telefon och kan inte med den riktigt.. :P hehe.

Sandra<3Stefan



Bild 1 Jag
Bild 2 Jag nere på bryggan i sommar
Bild 3 Jag och Alice i vårat sovrums fönster
Bild 4 Min bara min Älskling
Bild 5 Jag då jag hade olja i ansiktet som bebbi stänkte dit.

Tvätt

Just nu så ska ja springa ner och tvätta, har ett helt berg och då menar jag berg! Och då har ja även skickat en massa till mamma.. :/ Hmm.

hörs om en liten stund :)

RSS 2.0