Work work

Ja idag blev det jobb i Timrå. 13-21, hatar att få veta typ två timmar före, jag hade ju planerat att ja skulle stor städa idag och tvätta och greja, men det blev det inget med.. Jag vill ha fast jobb med schema så jag alltid vet när ja ska jobba!

Så nu snart ska jag väl ta och göra lunch till mej och bebbi. Vet itne vad det blir dock..

Igår var jag ju som sagt på träning. Har så jävla ont i ryggen idag så det är sjukt, kan inte ta på mig strumporna ens! skulle göra nån övning igår och då smattra det som fan i svanken :( Satt med värme kudde hela kvällen igår funderar på att värma den nu också.. Men det var sjukt kul igår iaf och har inte sån jävla träningsvärk idag :) hihi.

Ikväll efter jobbet vet jag inte vad det blir, lär väl bli lugnt eftersom vi ska upp tidigt imorn och köra skoter :) jippi! FAst får väl se hur ryggen är om jag ens kan köra annars får ja ta bilen.. men det vill jag verkligen inte!

Just nu sitter jag i linne och mina sjukt sköna byxor och kollar på sjunde himlen, dom firar alla hjärtans dag där. Undrar hur jag och bebbi ska fira det då, sitta hemma och ha tråkigt kanske. Om han ens kommer ihåg att det är :P

Ajja nu ska jag väl ta och byta om och göra nån nytta innan jag far..

Sandra<3Stefan


Kommentarer
Postat av: A B I R ♥ - HTTP://ABIR.BLOGG.SE/

Hejsan du :)

Jag säljer billiga bloggdesigner för endast 20-35!! :)

Intresserad kolla mer på min blogg :)



såhär kan designerna se ut:

www.abirstest.blogg.se

2011-01-28 @ 17:25:08
URL: http://abir.blogg.se/

Här kan du kommentera:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0